Prieniečiai ir miesto svečiai kviečiami išbandyti savo jėgas akvatlone

Balandžio 13 d. Prienų sporto centre vyks Lietuvos pavasario akvatlono čempionatas. Dėl čempionų titulų kovos per 200 dalyvių iš visos Lietuvos, o vietiniai gyventojai ir miesto svečiai kviečiami išbandyti savo jėgas mėgėjų distancijose.

Akvatlono rungtį sudaro plaukimas ir bėgimas. Šaltuoju metų sezonu ši sporto šaka įprastai vykdoma plaukiant baseine ir bėgant manieže arba stadione, dviem atskirais startais. Bendras distancijų laikas sumuojamas ir išrenkami nugalėtojai.

Šiemet Lietuvos triatlono federacija dalyviams paruošė keturias distancijas, suskirstytas pagal amžiaus grupes.

Pirmoje distancijoje 2013 – 2016 m. g. sportininkai įveiks 100 m plaukiant ir 500 m bėgant. Antrąją distanciją sudaro 200 m plaukimo ir 1000 m bėgimo rungtys, joje gali dalyvauti 2009 – 2012 m. g. sportininkai. Trečios distancijos 2005 – 2008 m. g., 1959 m. g. ir vyresni dalyviai įveiks 400 m plaukimo ir 3 km bėgimo distancijas. Paskutinės ilgiausios distancijos 2004 – 1960 m. g. sportininkai turės įveikti 1 km plaukiant ir 5 km bėgant.

Sportininkai plaukimo rungtį įveiks Prienų kūno kultūros ir sporto centro 25 m. baseine, o bėgimo – to paties sporto centro stadione.

Daugiau informacijos apie renginį galite rasti www.triatlonas.lt/renginiai

Kviečiame dalyvauti arba atvykti stebėti kovų dėl Lietuvos čempionų titulų!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close