Vietos savivaldos dienos proga Savivaldybės delegacija lankėsi Jonavoje

Tęsdama tradiciją, Vietos savivaldos dienos proga spalio 25 dieną Prienų rajono savivaldybės delegacija, vadovaujama mero A. Vaicekausko, lankėsi Jonavos rajono savivaldybėje. Delegaciją taip pat sudarė Tarybos nariai, Administracijos darbuotojai, seniūnijų atstovai. Prieniečius priėmė Jonavos rajono savivaldybės administracijos direktorius V. Majauskas su savo komanda.

Prienų rajono savivaldybė s meras A. Vaicekauskas, padėkodamas už šiltą priėmimą, pasveikino jonaviečius su praėjusia Vietos savivaldos diena, taip pat pristatė atvykusią komandą.

Po oficialaus abiejų savivaldybių prisistatymo vadovai, Tarybos nariai, specialistai, seniūnijų atstovai bendravo su Jonavos rajono savivaldybės darbuotojais, aptarė rengiamus projektus, dalinosi patirtimi.

Vėliau jonaviečiai pakvietė pasivaikščioti po miestą, apžiūrėti atnaujintas viešąsias erdves, Jonavos krašto muziejų, Ramybės skverą – puikųjį parką Jonavos miesto centre, Grigorijaus Kanovičiaus viešąją biblioteką, Kultūros centrą ir jo atnaujintas erdves, Sporto centrą, miesto stadioną, baseiną, dar vieną atnaujintą objektą – Joninių slėnį.

Dėkojame Jonavos rajono savivaldybei už šiltą priėmimą, svetingumą, galimybę pasidalinti gerąja patirtimi ir pasisemti vieniems iš kitų idėjų ateičiai.

Prienų r. savivaldybės informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close