Sparčiai populiarėjantis sportas regbis savo šaknis įleidžia dar viename Lietuvos mieste. Savaitgalį pirmasis regbio krikštas vyko Birštone – čia pirmą kartą surengtas Kalėdinis vaikų TAG regbio turnyras.

Varžybose dalyvavo devynios Lietuvos komandos iš Birštono, Vilniaus, Lazdijų, Kėdainių ir Panevėžio.

Jaunųjų birštoniečių debiutas neprisvilo. Pirmoji Birštono komanda kibo į atlapus visoms komandomis ir užėmė šeštąją vietą. Antroji Birštono ekipa liko devinta.

Nugalėtoja tapo Vilniaus VRA ekipa. Antrąją vietą užėmė Panevėžio pirmoji komanda, trečiąją – Panevėžio antroji ekipa. Ketvirtoje pozicijoje liko Kėdainiai, penktoje – Lazdijai-1.

Nugalėtojus apdovanojo treneris ir turnyro organizatorius Paulius Zubavičius bei Birštono savivaldybės atstovai.

Geriausiais žaidėjais pripažinti Vilnius Tamošaitis (Birštonas-1), Benas Kimeklis (Birštonas-2), Ignas Gasiūnas (Kėdainiai), Daigaras Kasparovičius (VRA-1), Augustas Nagelė (Panevėžys-1), Dovydas Jakštonis (Panevėžys-2), Domantė Kavaliauskaitė (Lazdijai-2), Povilas Karpavičius (Lazdijai-1), Adas Marganavičius (VRA-2).

Dominykas Genevičius

Pauliaus Zubavičiaus nuotrauka

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close