Prienų KLC didžiojoje scenoje – muzikinė pasaka vaikams

Tarptautinės vaikų gynimo dienos proga Prienų KLC buvo parodyta „Ąžuolo“ progimnazijos kryptingo muzikinio ugdymo studijos operytė vaikams „Ežio namas“. Operytės meno vadovė ir dirigentė Lina Suchorukovienė, akompaniatorė – Aušra Jaskutelienė. Scenoje dainavo ir vaidino per 70 jaunųjų dainininkų ir aktorių.

Pasak mokytojos L. Suchorukovienės, I. Mažuikaitės sukurtą operytę jie pradėjo repetuoti dar mokslo metų pradžioje. Dirbti buvo nesunku, nes vaikams labai patiko ne tik dainuoti, bet ir vaidinti.

Šis muzikinis kūrinys tėvams ir visuomenei pirmą kartą buvo parodytas „Ąžuolo“ progimnazijos jubiliejinės šventės metu. Šįkart žiūrovai – Prienų miesto ir rajono vaikų lopšelių-darželių auklėtiniai ir pradinių klasių mokiniai, kurie vos tilpo didžiojoje salėje.

„Tai ne operytė, bet tikra opera!“, – sakė Prienų KLC direktorė Virginija Naudžiūtė ir renginių organizatorė Zita Kuzminskienė, už puikų reginį dėkodamos jauniesiems artistams ir jų mokytojoms bei linkėdamos žiūrovus pakviesti dar ne į vieną tokią smagią ir pamokančią muzikinę pasaką.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close