Muzikos sparnais per pavasarį

Mes sugrįžom. Sugrįžom čia, kur šviesu, gera, didinga ir jauku. Jau trečiąjį kartą Prienų meno mokyklos auklėtiniai susirinko į Prienų parapijos namus, kad „neštų ant sparnų“ savo atliekamą muziką. Balandžio 29 d., ankstyvą sekmadienio popietę, pilnutėlė parapijos namų salė aidėjo nuo vaikiško šurmulio ir malonaus suaugusiųjų bendravimo.

Belaukiant koncerto „Muzikos garsais per pavasarį“ pradžios, laikas tikrai visiems neprailgo, o tik džiugino nuotaiką ir skatino geriausius jausmus, nes koncertas buvo skirtas artėjančiai Motinos dienai. Susirinkę teveliai su nekantrumu laukė mažųjų pasirodymų.

Nuskambėjus pirmiesiems dainos žodžiams apie muziką gera buvo matyti besišypsančius žiūrovus ir muzikuojančius vaikus, kurie sulaukė tiek malonaus dėmesio. Vokalinių ansamblių, solistų bei instrumentais grojančių vaikų žodžiai, virtę muzika, praskaidrino ne tik tėvų, bet ir ėjusių pro šalį bei užsukusių vidun žmonių širdis.

Žinoma, bet koks renginys negali vykti be nuolatinių ir aktyvių meno mokyklos mokytojų, kurie puoselėja pačias gražiausias tradicijas ir meno pojūtį.

 Koncerte dalyvavo D. Radzevičienės, R. Černiauskienės, L. Bendoraitienės, L. Bačiliūnienės, J. Valečkienės, J. Virbickienės, S. Sinkevičienės, A. Jaskutėlienės, D. Kolpokovienės, V. Aukštakalnienės auklėtiniai.

Šaunu, kad mūsų mokinukais džiaugiasi ir bendravimą tęsia Prienų Kristaus Apsireiškimo bažnyčios klebonas J. Baliūnas. Visada su dideliu džiaugsmu klebonas įsileidžia muzikuojančius vaikus į parapijos namus, skatindamas kurti tokius renginius, reikštis menine prasme, tobulinti sceninę patirtį, o ypač šeimos kultūrą. Prapijos namai – tai erdvė burtis šeimoms, bendruomeninei veiklai, „atsinešti pačius geriausius ketinimus ir jais dalintis“.

Tikrai nesuklysime sakydami, kad koncertas „Muzikos garsais per pavasarį“ jau tapo tradicinis ir laukiamas.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close