Dvariuko bendruomenės Užgavėnės

Dvariuko bendruomenės pakviestas gausus būrys prieniškių Giraitiškių poilsiavietėje varė žiemą iš savo ir kaimyno kiemo.

Kad žiema neatsigręždama iki kitų metų pabėgtų, netrūko triukšmo ir linksmybių: skambėjo dainos, sniegą spardė šokėjų kojos, rungėsi Lašininio ir Kanapinio komandos bei patys jų kapitonai, sėkmę buvo galima išmėginti išmaningoje loterijoje, o komandinį darbą – rungtyje „Slidėmis po keturis“.

Kad pilvas per gavėnią nepriliptų prie nugarkaulio, jį šildė ant laužo virtu riebiu viralu, su storomis lašinių riekėmis kepta kiaušiniene ir, žinoma, blynais.

Kanapinis nugalėjo, dainoms skambant Morė buvo patupdyta ant laužo – pavasaris jau ne už kalnų!

Kad gero ūpo nepritrūko, kad žiema buvo su linksmybėmis išvaryta, Dvariuko bendruomenės nariai ir svečiai iš Prienų bei tolimesnių valsčių dėkingi bendruomenės vyriausiai gaspadinei Gražinai Bendinskienei bei jos padėjėjui Antanui, Dvariuko seniūnaitei Daliai Zagurskienei ir kitiems organizatoriams bei padėjėjams.

Dvariuko bendruomenės inf.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close