„Išvarykim žiemą iš kaimyno kiemo“

 Linksma ir triukšminga Užgavėnių šventė vyko Ingavangio kaimo bendruomenės kieme, į kurią sugužėjo gausus būrys persirengėlių. Kad žiema greičiau pasitrauktų, šventėje netrūko persirengėlių triukšmavimo ir kaukių demonstravimo, įvairių žaidynių ir linksmų lenktynių. Originaliausi ir išradingiausi buvo apdovanoti prizais. Nors Lašininis buvo nusiteikęs kovingai, tačiau po įnirtingos kovos teko pripažinti Kanapinio pranašumą ir kapituliuoti. Žiemos pamėklė – Morė, iškilmingai buvo palydėta ir kartu su visais žiemos demonais – sudeginta ant didžiulio laužo. Šventės dalyviai sočiai ir skaniai pasivaišino troškinta kopūstiene, grikiniais blynais ir kitais gardumynais.

  Nuoširdžiai dėkojame Ingavangio kaimo seniūnaitei Aldonai Baniulienei ir jos šeimai už visokeriopą pagalbą organizuojant Užgavėnių šventę.

 

  Šilavoto laisvalaikio salės kultūrinių renginių organizatorė Saulė Blėdienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close