GS šokių studijos šokėjai dalyvavo tautinių ir šiuolaikinių šokių šventėje „Šokių pynė“

Balandžio 9 dieną, Varėnos kultūros centre vyko tautinių ir šiuolaikinių šokių šventė „Šokių pynė“. Ši graži šventė pietryčių Lietuvos mieste organizuojama jau devintą kartą. Šventės rengėjai sukvietė tautinių šokių kolektyvus bei šiuolaikinių, linijinių, gatvės, sportinių šokių grupes. Šventėje dalyvavo šokių kolektyvai iš Vilniaus, Alytaus, Prienų, Varėnos.

Prienų miestui atstovavo GS šokių studijos (vadovė Gina Tamulevičienė) šokėjai. Mažieji 7–10 metų studijos šokėjai atliko nuotaikingą šokį „Žaidimas“. 11–14 metų amžiaus grupės mergaitės stebino žiūrovus ne tik šokio judesiais, bet ir akrobatiniais sugebėjimais (šokis „Namų tvarkytojos“). Vyriausios šokių studijos šokėjos pasirodymą parengė kartu su Varėnos miesto linijinių šokių grupe „Fantazija“. Jų kantri stiliaus šokis „Susitikimas“ prikaustė žiūrovų dėmesį ekspresyvumu, artistiškumu, netikėtu scenarijumi. Pasirodymus parengti padėjo Varėnos miesto kantri ir linijinių šokių asociacijos nariai: Varėnos šokių grupės „Fantazija“ vadovai Janina Spangevičienė ir Marius Oszuztowicz.

                         Šventės dalyviams besidžiaugiant sėkmingais pasirodymais buvo sutarta tęsti bendrus grupių pasirodymus. Vadovai pakvietė vyriausias šokėjas prisijungti prie jų organizuojamos Flash Mobo akcijos, skirtos Tarptautinei šokio dienai paminėti, balandžio 29 dieną. Šventė vyks Varėnos miesto savivaldybės aikštėje.

Rasa Uleckienė

 13015279_1175225279174546_8796715694780160938_n

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close