Pakuoniškė Ugnė – ilgakasių konkurse

Mūsų klasės mergaitės subruzdo, sužinojusios apie ilgakasių konkursą. Visos matavomės savo plaukus. Vienbalsiai nutarėme, kad puikiausi plaukai – Ugnės Mikalauskytės.

Rengiantis konkursui teko paplušėti ne tik pačiai dalyvei, bet ir jos tėveliui. Draugė ruošė floristinį darbą, mokėsi gražiai vaikščioti, repetavo prisistatymą. Gegužės 13 d. konkurse, kuris vyko Elektrėnuose, mūsų Ugnei labai pasisekė. Ji buvo apdovanota diplomais nominacijose „Storiausi plaukai“ ir „Šauniausia ilgakasė 2012“, gavo ir daug dovanų. Sveikiname savo klasės draugę!

 

Emilija Butkevičiūtė, Karolina Maskvytytė, Viktorija Garmutė,

2 klasė, Pakuonio pagrindinė mokykla

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close