„Išlieti meilę lyg šaltinį“

Tamsiuoju rudens metu, kai už lango ūžauja šaltas vėjas, mūsų širdys pasiilgsta šviesos, meilės ir šilumos. Lapkričio 20 d Ašmintos laisvalaikio salės renginių organizatorė R. Vilkienė pakvietė seniūnijos gyventojus ir svečius į romansų vakarą „Išlieti meilę lyg šaltinį“, kad dainų žodžiai prasiskverbtų kuo giliau į širdies gelmes ir priverstų virpėti sielą.

Romansų vakare dalyvavo Pakuonio laisvalaikio salės folkloro grupė „Obelėlė“ bei jaunimo vokalinė grupė (vad. R. Žibienė), Šilavoto laisvalaikio salės folkloro grupė „Akacija“ (vad. S. Blėdienė), Ašmintos laisvalaikio salės folkloro grupė (vad. R. Vilkienė) ir svečiai – Kauno Šilainių bendruomenės retro grupė „Randevu“ (vad. J. Svidirskienė).

Visą popietę iki sutemų skambėjo dainos ir žodžiai apie meilę. „Juk ateina akimirka, kai negali savyje laikyti to, kas daugybę metų kaupėsi, tiesiog tai turi atiduoti“, – kalbėjo romansų vakaro dalyviai.

Nepastebimai prabėgo laikas, nutilo muzika, išblėso šviesa. Beliko tik pasidžiaugti turiningai praleistu laiku būryje bendraminčių, draugų, pažįstamų.

Už dalyvavimą renginyje Ašmintos laisvalaikio salės renginių organizatorė R. Vilkienė dėkojo Pakuonio, Šilavoto, Kauno kolektyvams, jų vadovams įteikė gėlių ir suvenyrų, linkėdama, kad meilė liktų amžina, ir pakvietė įamžinti šį susitikimą fotografijoje, kaip ilgai neblėstantį prisiminimą…

Ašmintos laisvalaikio salės renginių organizatorė R. Vilkienė

 asminta

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close