„Nemunėlio vingius“ gražiausiai apdainavo Nemuno kilpų krašto dainininkai (GALERIJA)

Šeštadienį, Prienų kultūros ir laisvalaikio centre vyko tradicinis respublikinis dainų apie upių tėvą – Nemuną festivalis-konkursas „Nemunėlio vingiai“. Konkurse laurus skynė Nemuno kilpų krašto dainininkai. Mažųjų kolektyvų kategorijoje pirmąją-antrąją vietas iškovojo Veiverių kultūros ir laisvalaikio centrą atstovaujantis Virginijos Mitrikevičienės, Ramintos Grėbliauskienės ir Karolinos Gustaitytės tercetas su akomponiatoriumi Dominyku Šimoniu. Didesnių kolektyvų kategorijoje trečiąją vietą užėmė Kauno aklųjų ir silpnaregių centro moterų vokalinis ansamblis „Credo“, vadovaujamas ir Lietuvos aklųjų ir silpnaregių sąjungos (LASS) Prienų filialo mišraus ansambliui „Puriena“ vadovės Onutės Matusevičiūtės, pirmoji vieta atiteko liaudiškų šokių ansamblio „Trapukas“ vokalinei grupei, vadovaujamai „Nemunėlio vingių“ organizatorės Aldonos Šyvokienės.

DSC_8922

galerija0906

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close