Advento vakaronėje – nykštukai ir dainorėliai

Magiškąją gruodžio 12 d. į Prienų „Revuonos“ vidurinės mokyklos aktų salę rinkosi mokytojai,  kiti darbuotojai, mokyklos svečiai ir dalis mokinių. Čia vyko vakaronė, skirta paminėti Adventui. Prieš didžiąsias šventes mokyklos bendruomenė, palikusi rūpesčius ir darbus už salės durų,  susirinko ramiai pabūti kartu.

 

 Vakaronės metu mokytojams, kitiems darbuotojams ir mokyklą pagal savo galimybes remiantiems svečiams šoko nykštukai, dainavo mokiniai, mokytojos, griežė smuikas. Kalėdinės dainos privertė sustoti laikrodžius, privertė žvilgtelti atgal ir apžvelgti, ką pavyko nuveikti per šiuos metus, kas pasiekta. Privertė susimąstyti, ar viskas spėta padaryti, ar niekas nepamiršta.

Mokyklos direktorė Ilona Balčiukynienė dėkojo mokyklos rėmėjams, dovanojo jiems gėlių, įteikė padėkas ir Aušros Deltuvienės mokinių gamintas žvakides su adventinėmis žvakėmis. Dėkojo mokytojoms už jų įdėtas pastangas ir mintis, už jų pagalba išpildytas vaikų svajones.

Vakaronės šiluma neišsisklaidė dar ilgai. Ne kasdien mokytojai gali pabūti kartu ir paplepėti apie tai, kas vyksta už mokyklos ribų – ne apie darbą.

Mantvydas Prekevičius

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close