Mamytės su mažaisiais apsilankė balionų šalyje (GALERIJA)

Balandžio 29 d. Prienų kultūros ir laisvalaikio centro fojė pridygo įvairiaspalvių popierinių balionų. Kad jiems nebūtų nuobodu, šalia jau sukinėjosi išsipūtę oro balionėliai.

DSC_5912

galerija0906

Pažiūrėti dailiai vaikų primargintų balionėlių sugužėjo ir mamytės su savo atžalomis. Kūrybinių darbų konkurso „Pabūkime balionų šaly“, skirto mamyčių dienai, finaliniame apdovanojimų renginyje ir paaiškėjo, kas gražiausiai ir kūrybiškiausiai išdailino savo balionėlį.

Padėkas ir diplomus įteikė nuolatinė kūrybinių konkursų organizatorė, Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos dailės mokytoja, naujos kadencijos Prienų rajono savivaldybės tarybos narė Aušra Deltuvienė. Jai padėjo ir Tarybos narė Loreta Jakinevičienė bei konkurso globėjas LR Seimo narys Vytautas Kamblevičius. Vaikai ir jų mamytės buvo apdovanotos gėlėmis, V. Kamblevičiaus labdaros ir paramos fondo oro balionėliais bei prizais.

Diplomus už gražiausiai sukurtus balionėlius savo mamytėms parnešė Simonas Kovalenia, Danielius Lovkis, Mykolas Kovalenia, Elinga Bendinskaitė, Karolina Radzevičiūtė, Simonas Petrauskas, Kernius Petkevičius, Kamilė Begonytė, Lėja Šalčiūtė, Eglė Vaitkutė, Tadas Valenta, Emilija Simanavičiūtė, Minija Batutytė, Augustas Kurlavičius, Evita Pačėsaitė, Viktorija Užupytė, Elvinas Jonyka, Milda Ferevičiūtė, Emilija Vilčinskaitė, Silvija Kazlauskaitė, Smiltė Sabaliauskaitė, Erika Taraškevičiūtė, Matas Butkus.

Susirinkusius vaikus savo dainomis džiugino kiti vaikai. Savo linksmas daineles atliko Ramunės Liutvynskienės meninio lavinimo studijos jaunieji dainininkai.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close