Nuoširdus ačiū gimnazijos savanoriams!

Gegužės 15 dieną Socialinių paslaugų centro darbuotojos už aktyvų savanorišką darbą akcijoje „Maisto bankas“, paramą gaunančių žmonių vardu tarė nuoširdų ačiū šiems gimnazijos mokiniams: Ugnei Revinskaitei, Giedrei Valentinaitei, Justei Danilevičiūtei, Akvilei Celiešiūtei, Simonai Monkelytei, Simonai Juočytei, Robertai Bielskytei, Evelinai Paužaitei, Eimantei Balčiukynaitei, Marijai Jankauskaitei, Aušrai Maceinaitei, Evelinai Tamočiūnaitei ir Domantui Milaševičiui.

Maisto bankas

Maisto banko“ akcija –dukart metuose vykstantis paramos maistu rinkimas prekybos centruose.

Balandžio 11-12 d. Prienų rajono savivaldybės Socialinių paslaugų centras paramą rinko „MAXIMA“ parduotuvėse Prienų mieste ir „IKI CENTO“ parduotuvėje Jiezne. Akcijoje talkino 60 savanorių. Tarp jų – socialinių paslaugų centro darbuotojai, Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos, Prienų „Žiburio“ gimnazijos, Jiezno gimnazijos, Stakliškių vidurinės mokyklos mokiniai. Daugelis vaikų ir centro darbuotojų akcijoje savanoriavo nebe pirmą kartą, nors kiekvienais metais sulaukiame ir iniciatyvių naujų savanorių.

Akcijos rezultatai pranoko lūkesčius. Minėtose parduotuvėse buvo surinkta 1947 vnt. maisto produktų, tai sudaro 1057, 715 kg, kurių vertė siekia 5858,84 Lt. Aukotojų skaičius siekia 930 per visas tris parduotuves.

Gauta parama buvo išdalinta gausioms mažas pajamas gaunančioms šeimos ir skurdžiai gyvenantiems vienišiems seneliams, tokių gavėjų buvo 263 (91 maisto paketas). Dalis paramos buvo skirta Dienos centro lankytojų maitinimui.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close