„Nepriklausomybės taurė“ iškeliavo į Girionis (GALERIJA)

Valstybės atkūrimo dieną į Prienų kūno kultūros ir sporto centrą susirinko mažieji futbolininkai. Vaikų salės futbolo turnyre jie susikovė dėl „Nepriklausomybės taurės 2014“.

>>> DAUGIAU NUOTRAUKŲ ČIA <<<

 

Iš viso turnyre dalyvavo 7 komandos iš Prienų, Kauno, Jonavos, Vilniaus, Garliavos ir Girionių. Nors į turnyrą turėjo atvykti 6 komandos, vienai neatvykus, greitai buvo sudaryta dar viena jaunųjų prieniečių komanda.

Prieniečiai kaip tikri džentelmenai nusileido ir leido daugiau pakovoti svečiams. Prienų KKSC, draugiškai su dar viena Prienų komanda sužaidusi lygiosiomis, o Garliavos komandai į vartus paleidusi vieną, tačiau ne pergalingą įvartį – liko septintoje vietoje.

Šiek tiek aukščiau – šeštoje vietoje liko ir antroji Prienų mažųjų futbolininkų komanda. Jie po vieną taiklų įvartį paleido dar ir į Girionių bei Jonavos komandų vartus.

Penkta vieta tenkinosi Jonavos komanda. Jos futbolininkams pavyko įveikti abi Prienų komandas, tačiau „per plauką“ teko nusileisti Kauno „Ąžuolo“ komandai, lygiosiomis (0:0) sužaisti su Girionių komanda bei „sausai“ pralaimėti Garliavos bei Vilniaus „Žalgiriečio“ komandoms.

Ketvirtąja vieta džiaugėsi Vilniaus „Žalgiriečio“ jaunieji futbolininkai. Jiems pakilti leido „sausos“ pergalės prieš Prienų KKSC komandą (7:0), antrąją Prienų komandą (6:0) bei tą pačią Jonavos komandą (3:0). Vilniečiams pavyko įveikti ir Kauno „Ąžuolo“ komandą, tačiau už šią pergalę jiems atsirevanšavo Kauno rajono komandos – Girionys ir Garliava.

Įveikusi Vilniaus „Žalgirietį“ rezultatu 0:2, Garliavos komanda užėmė trečią vietą. Jos pranašumą turėjo pripažinti ir abi Prienų komandos bei jonaviškiai, tačiau tai padaryti atsisakė ir vos vieno taško skirtumu komandą įveikė Kauno bei Girionių mažieji futbolininkai.

Antrąja vieta džiaugėsi Kauno „Ąžuolo“ komanda, kuri „sausai“ įveikė Prienų KKSC komandą (8:0), antrąją Prienų komandą (4:0) bei Garliavos futbolininkus (1:0). Pralaimėjusi vilniečiams 1:2, su Girionių komanda sužaidusi lygiosiomis, tačiau rezultatu 3:2 įveikusi Jonavos futbolininkus, komanda nesunkiai tapo prizininke.

Šių metų „Nepriklausomybės taurę“ laimėjo Girionių mažieji futbolininkai. „Sausai“ įveikę Vilniaus komandą (3:0), Prienų KKSC futbolininkus (5:0), praleidę vieną įvartį, tačiau vis tiek nugalėję antrąją Prienų komandą (5:1) bei Garliavos komandą (2:1), jie lygiosiomis sužaidė su Kauno „Ąžuolu“ (2:2) bei Jonavos KKSC (0:0) ir, nepatyrę nei vieno pralaimėjimo, pelnytai džiaugėsi pirmąja vieta.

Žinoma, varžybomis labiausiai džiaugėsi čia susirinkę sirgaliai – mažųjų futbolininkų tėveliai.

 

Mantvydas Prekevičius

1 thought on “„Nepriklausomybės taurė“ iškeliavo į Girionis (GALERIJA)

  1. Sveikinu Girionis 2006 metu vaiku futbolo turnyre uzemus pirmaja vieta, nors daugumoj uz Girionis zaide 2005 metu vaikai. Na, kaip visad Girionys…

Comments are closed.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close