Susitikimas su Kalėdų seneliu Vyšniūnuose

2013 m. gruodžio 28 d., saulėtą šeštadienio popietę,Vyšniūnų kaime prie šventinės eglės susitikti su Kalėdų seneliu rinkosi mažiausieji kaimo gyventojai, lydimi mamyčių, tėvelių ar senelių. Želkūnų bendruomenės aktyvistai suorganizavo šventinės eglės įžiebimą ir susitikimą su Kalėdų seneliu. Kadangi gamta sniego pašykštėjo, tai ir Kalėdų senelis ne rogėmis atvyko. Svarbiausia, kad su dovanomis! Kalėdų Senelis su didžiuliu maišu dovanų buvo sutiktas gausiais vaikučių ir jų tėvelių aplodismentais. Drąsiausieji vaikučiai deklamavo išmoktus eilėraštukus, kiti vardino gerus darbelius ir visi už tai gavo dovanėlių. Vaikai džiaugėsi ne tik dovanomis, bet ir dviejų snieguolių suorganizuotu šokiu, kuriame šokti turėjo visi. Buvo smagu stebėti mažuosius ir jų tėvelius, kartojančius snieguolių judesius bei žingsnelius. Šiltai ir linksmai pabendravęs su vaikais, Kalėdų senelis patraukė toliau.

Šventę mažiesiems surengė Želkūnų bendruomenė, dovanėlėmis apsirūpinti padėjo Rasa Žvirblienė.

Besibaigiant 2013-iesiems metams, noriu pasidžiaugti nepailstančiomis Želkūnų kaimo bendruomenės aktyvistėmis, kurios atiduoda dalelę savęs, kad kažkam būtų jauku, linksma, šilta… Ačiū Jums, kad esate kartu.

 

Vyšniūnų kaimo gyventoja Greta Sinkevičienė

1 thought on “Susitikimas su Kalėdų seneliu Vyšniūnuose

  1. Neteisingai parašyta pavardė, ne Rasa žvirblienė, o Regina Žvirblienė. Atsiprašome už klaidą.

Comments are closed.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close