Šventė yra graži ir ramiame, kukliame kampelyje ir visai nesvarbu, kad jame nėra įžymybių.

 

Svarbiausia yra tai, kad neliktų nei vieno žmogaus, širdimi nepajutusio šventės.

Taip Kalėdinį vakarą Stakliškių kultūros ir laisvalaikio centre pradėjo „Kalėdinės dvasios“ iš angelų pasakos.

Jau eilė metų kaip Stakliškių KLC įteikia nominacijas už indėlį kultūrai. Stakliškių KLC direktorė Asta Keblikienė šiais metais gerumo angelus įteikė:

„Kultūros rėmėjas 2013“ UAB „Lietuviškas midus“ kolektyvui.

„Už kultūros sklaidą“ „Krašto vitrina“ laikraščio kolektyvui.

„Kultūros partneris“ Balbieriškio KLC kolektyvui.

Gerumo angelus sukūrė ir pagamino dailininkai Dalia ir Nerijus Kisieliai. Sveikinimo žodžius, gausiai susirinkusiems į šventę, tarė seimo narys Andrius Palionis, Stakliškių seniūnijos seniūnas Gintautas Kaminskas, klebonas Alfredas Rukšta, Stakliškių mokyklos direktorė Loreta Šernienė.

Šventės metu skambėjo dainos, juokas, buvo apdovanoti patys išmoningiausi. Visi kultūros darbuotojai labai džiaugėsi, kad prie šio prasmingo renginio prisijungė Stakliškių mokyklos mokiniai ir jų mokytoja Lina Andriukevičienė, kurie suruošė skulptūros darbų parodą tuo pačiu pavadinimu kaip ir šventė, „Po angelo sparnu“. Taip pat kultūros centro darbuotojai dėkojo Stakliškių seniūnijos darbuotojams ir seniūnaitėms už pagalbą organizuojant renginį.

Tik žengdami koja kojon mes visi galėsime įžengti į Kalėdinę žiburių begalybę. Taigi kiekvienas prigluskime po savojo angelo sparnu, pabūkime geresni, nuoširdesni, tikresni.

Linksmų artėjančių Naujųjų metų.

 

Stakliškių KLC mėgėjų meno kolektyvų vadovė          Vida Beliukevičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close