Nugalėtoju tapo svečias iš Naujosios Akmenės

Lapkričio 13 dieną pasibaigė Birštono sporto centro šachmatų būrelio turnyras, skirtas pasaulinei mokslo dienai pažymėti.

Treneris Kazys Lukošius informavo, kad turnyre dalyvavo 32 šachmatininkai, o žaidimas buvo įdomus ir permainingas. Šį kartą I lygoje pirmąją vietą laimėjo svečias, besigydantis mūsų kurorte, Juozas Diglė, surinkęs 11 taškų.

Antroji vieta atiteko visada prizininkų gretose esančiam Kazimierui Senavaičiui, o trečioji – praėjusio turnyro nugalėtojui Robertui Travkinui.

II lygoje sublizgėjo Raimondas Jurgaitis, į savo sąskaitą įsirašęs 10 taškų, kai tuo tarpu II vietoje esantis Linas Andriekus surinko 4 taškus, o Jonas Gluoksnis – 3 taškus.

III lygoje pirmavo Brigita Žiūkaitė su 9 taškais, antroje vietoje atsidūrė Kajus Užkurnis, turintis 8,5 taško, o trečioje – Vakarė Stambrauskaitė, surinkusi 4 taškus.

Tarp mažiausiai patyrusių, pradžiamokslių IV lygos žaidėjų pirmavo Deividas Džervus su 7 taškais, o II ir III vietos laimėtojai Justas Andriekus ir Ineta Džervaitė surinko po 3,5 taško.

Atkakliausia ir humaniškiausia turnyro žaidėja pripažinta Danutė Urbanavičiūtė.

Apdovanojimus įteikęs Birštono savivaldybės merės pavaduotojas Juozas Aleksandravičius pasidžiaugė šachmatininkų būrelio ir jo vadovo veikla, sugebėjimu patraukti į šachmatininkų gretas ir poilsiautojus, ir sanatorijų pacientus.

K. Lukošius paragino savo būrelio narius pradėti ruoštis kalėdiniam turnyrui, paraginti šeimos narius, kad kartu vis dalyvautų šeimų turnyre.

Stasė Asipavičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close