Prienų „Rūdupis“ kauniškių neįveikė (GALERIJA)

Šeštadienio popietę Prienų stadione susitiko 2013 m. Lietuvos futbolo federacijos II lygos Pietų zonos pirmenybių žaidėjai – Prienų „Rūdupis“ bei F.B.K. „Kaunas“. Nors varžybų metu prieniškiai intensyviai atakavo priešininkų vartus, staigios kauniečių atakos juos parklupdė.

Jau 17 min Juan Sevilla Sevilla taikliai paleido kamuolį į prieniškių vartus ir išvedė „Kauną“ į priekį. Prieniškiai visomis jėgomis siekė atkovoti tašką, aktyviai atakavo kauniečių vartus ir 28 min Rytis Daunys pelnė pirmąjį tašką „Rūdupio“ komandai ir išlygino rezultatą. Pirmasis kėlinys ir baigėsi lygiosiomis 1:1.

Pertraukos metu prieniečiai pailsėjo aikštėje, užleisdami Sporto arenos patalpas rungtynių svečiams kauniečiams. Prasidėjus antram kėliniui, įnirtingą prieniškių žaidimą pradėjo griauti, matyt, arenos patalpose kauniečių sukurtas gudrus planas. Prieniškiams nepaleidžiant kamuolio, kažkuriam „Kauno“ komandos žaidėjui vis  pavykdavo prasmukti pro aktyvią puolimo sieną ir realizuoti įvarčius. Taip 59 min  Lukas Stankevičius vėl išvedė „Kauną“ į priekį, o 67 min Gintaras Griškevičius dar labiau padidino skirtumą kauniečių naudai. Pasiekus rezultatą 3:1, rankos akimirkai nusviro ir „Rūdupio“ žaidėjams, ir jų sirgaliams. Negailėdamas aikštės šeimininkų G. Griškevičius po 4 min skirtumą padidino iki 4:1. Po to įniršę prieniškiai vėl užgulė priešininkų vartus ir 75 min Jaunius Juozaitis skirtumą sumažino iki 4:2, tačiau 79 min J. Sevilla Sevilla skirtumą padidino kauniečių naudai 5:2. Nepasisekė prieniškiams padidinti savo įvarčių skaičiaus ir 11 m. baudiniu. 83 min Tado  Stralecko paleistas kamuolys nesunkiai pateko į vartininko rankas. Besibaigiant rungtynėms, per pratęsimą, 92 min Tomas Čeliauskas privertė linksmiau pasijusti prieniškius bei nusijuokti žiūrovus. Nors kauniečiui ir labai apmaudu, tačiau prieniškiams jo įvartis į savo vartus sumažino skirtumą iki 5:3. Varžybos tokiu rezultatu ir baigėsi.

Nors varžybos buvo nesėkmingos, Prienų „Rūdupio“ komandos vadovas nebuvo susikrimtęs. Bendroje II lygos Pietų zonos pirmenybių lentelėje „Rūdupis“ eina panašiu žingsniu kaip F.B.K. „Kaunas“. Abi komandos surinkusios po 23 taškus. Šiuo metu „Kaunas“ užima 6 vietą, „Rūdupis“ – 7.

Varžybos tikrai buvo atkaklios. Dėl aršaus žaidimo buvo ir klaidų. Geltonas korteles gavo net trys žaidėjai. Dviem iš jų įspėti prieniškiai: Rolandas Gumbrys ir Vidas Adomaitis, viena – kaunietis L. Stankevičius. Žiūrovų nuomone, per šias varžybas teisėjas Saulius Karka iš Kauno šiek tiek nuolaidžiavo prieniškiams.

Mantvydas Prekevičius

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close