Birštoniečiai įveikė Varėnos „Merkį“

Šeštadienį komandą „Birštono SC-Ernas“ lydėjo sėkmė. Dauguose žaistas varžybas su Varėnos „Merkiu“ jie laimėjo rezultatu 3:2.

Pasak trenerio Kęsto Joneliūno, ir oras buvo nuostabus, ir žaidimas ypač sėkmingas.

Jau pirmąjį kėlinį birštoniečiai įmušė pirmą įvartį. Dainius Ališauskas išvedė komandą į priekį 1:0. Varėniškiai nenusileido, ir rezultatas buvo išlygintas: pirmasis kėlinys baigėsi rezultatu 1:1. Antrame kėlinyje pailsėję birštoniečiai užgriuvo „Merkio“ vartus ir nieko nelaukdamas Artūras Zamblauskas į varėniškių vartus taikliai paleido kamuolį. Neilgai trukus Evaldas Daukševičius įmušė dar vieną įvartį, ir „Birštono SCErnas“ užtikrintai pirmavo 3:1. Tik likus 4 min iki antrojo kėlinio pabaigos varėniškiams pavyko prasibrauti iki birštoniečių vartų ir taikliu įvarčiu sumažinti skirtumą. Varžybos baigėsi džiugiu birštoniečiams rezultatu 3:2.

„Naujojo Gėlupio“ informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close