Ruduo – tai branda ir pilnatvė. Tai laikas, kai supranti, kad reikia viskuo džiaugtis: plona voratinklio gija, saulės blyksniu upelyje, gelstančiais lapais, trumpėjančia rudens diena, vienas kito buvimu šalia…  

Spalio 21 d. Šilavote vyko tradicinė seniūnijos rudens šventė „Ruduo ant gimtinės tako“. Pabūti kartu, pasidžiaugti bendryste, aptarti nuveiktus darbus ir, žinoma, pasilinksminti susirinko gausus Šilavoto seniūnijos gyventojų būrys.

Šventės dalyvius pasveikino ir bendruomenių sutelktumu bei išradingumu, pasidžiaugė Prienų rajono savivaldybės vicemerė Jūratė Zailskienė, LR Seimo nario Andriaus Palionio padėjėja Valė Petkevičienė, tarybos narys Aleksas Banišauskas.

Kiekvienas nuoširdžiai atliktas darbas yra prasmingas, reikalingas ir atmintyje išlieka ilgam. Už visokeriopą paramą ir pagalbą Šilavoto seniūnijos seniūnė Neringa Pikčilingienė padėkomis ir atminimo dovanėlėmis apdovanojo seniūnaites ir aktyviausius bendruomenių narius. Vicemerė Jūratė Zailskienė įteikė pažymėjimus naujai išrinktiems seniūnaičiams Danutei Liorentienei, Aldonai Onai Baniulienei, Alvydui Šatui.

Išradingai ir kūrybiškai rudens gėrybių kompozicijas, kurios puikavosi lauko parodoje, pristatė Ingavangio, Šilavoto, Klebiškio, Piliakalnio, Jiestrakio, Šilavoto Davatkyno, bibliotekos ir seniūnijos atstovai. Nuotaikingą koncertą dovanojo grupės „Vakaras“ muzikantai.

Viena svarbiausių vertybių – artimas, draugiškas ir nuoširdus bendravimas. Susirinkusieji šiltai bendravo, degustavo įvairiausius patiekalus iš rudens gėrybių, dalinosi gera nuotaika ir emocijomis.

  Šilavoto laisvalaikio salės kultūrinių renginių organizatorė

  Saulė Blėdienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close