Veidoskaita – kaip skaityti veidą?

Visi žmonės pasaulyje yra skirtingi. Lyginant kiekvieną pagal jų veido unikalumą, visame pasaulyje nerasime identiškų ir vienodų žmonių, net tarp giminaičių arba dvynių. Veidas daug pasako ne tik apie asmenines savybes, bet ir apie charakterio bruožus, jausmus, privalumus ir trūkumus. Tačiau kaip reikia skaityti veidą ir įžvelgti konkrečias savybes jame? Tą analizuoja veido skaitymo mokslas, dar vadinamas kaip „veidoskaita“.

Kad atsakyti į šiuo klausimus, tveidas tinklalapio įkūrėja Indrė Balevičiūtė – Bagdonė atsakys į šiuo klausimus šiame tekste.

Ką veidoskaitoje svarbu įžvelgti, kai analizuojate veidą?

Veido skaitymas (analizė), gana seniai kilo iš kinų kultūros ir gali pateikti žmogaus asmeninių savybių duomenis, vien tik pagal veido bruožus ir formas. Svarbiausios veidotyroje yra trys veido sritys: kakta (protinė zona), skruostai arba vadinamosios „spurgytės“ (jausmų zona) ir smakras bei žandikaulis (veiksmo ir instinktų zona). Kitos sritys bei veido dalys irgi yra svarbios.

Nosis – pagal ilgį parodo, ar žmogus labiau praktiškas ar kūrybiškas. Pirmuoju atveju žmogaus nosis bus trumpa, o antruoju – labai ilga. Jeigu nosies galiuke yra tarsi skeltukas, tai reiškia, kad esamas parametras yra dvigubai stipresnis nei įprastai.

Ausys veidoskaitoje parodo jūsų muzikos mėgstamumą. Jeigu jų viršus atlėpęs, vadinasi dažnai klausotės muzikos, ją niūniuojate, dainuojate, kai tik esate vieni. Atlėpę ausų speneliai reiškia, kad save per prievartą stumiate pirmyn ir esate „dirbtinis egoistas“. Tai yra labai geras bruožas, kurį turi retas, tačiau jis skatina eiti pirmyn, tobulėti ir tapti geriausiu.

Lūpos kaip ir atrodo daugeliui, reiškia apie komunibikalumą – kuo jos storesnės, tuo ši savybė labiau išreikšta.

Smakro dydis reiškia, ar žmogus linkęs rizikuoti ar labiau yra ramesnio būdo. Kuo smakras didesnis ir išraiškingesnis, tuo labiau rizikuojantis yra tas žmogus.

Išvados apie veido skaitymą

Taigi, tveidas.lt įkūrėja Indrė šiame straipsnyje atskleidė įdomių duomenų apie tavo veido analizę ir kitus veidoskaitos aspektus. Kiekvienas veidas ir jos dalys yra unikalūs ir tikrai nėra negražaus veido, visi jie vienodai įdomūs. Tad norint daugiau sužinoti apie šią sritį, reikia gilintis į veido analizę, o tai yra be galo įdomu.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close