Buvo „Prienai“, dabar – „TonyBet“

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate ketvirtąją vietą užėmęs Prienų krepšinio klubas „Prienai“ praėjusią savaitę pranešė, kad komanda kitą  sezoną vadinsis „TonyBet“, o verslininkas Antanas Guoga tampa vienu iš pagrindinių komandos rėmėjų ir valdybos nariu.

Mėnesio pradžioje apie pasitraukimą iš užimamų pareigų paskelbęs klubo prezidentas Naglis Jaruševičius persigalvojo ir toliau lieka prezidentu. Šiame poste jis bus aštunti metai iš eilės. Įsteigtos antrojo viceprezidento pareigos. Jas užėmė Prienų sporto ir pramogų arenos direktorius Arūnas Vaidogas. Komandos trenerių štabui ir toliau lieka vadovauti Virginijus Šeškus, klubo administracijai – Aurimas Bartuška.

Valdybos nariai teigia, kad komandos formavimo principas lieka tas pats – lietuviškumas, komandos tikslai – kova dėl medalių LKL čempionate ir dalyvavimas viename iš tarptautinių turnyrų.

Įsiliejęs į „Prienų“ krepšinio klubą Antanas Guoga sakė, kad smagu būti kartu su tais, kurie vėl pasiryžę suburti lietuvišką komandą.

Informaciją parengė O. Valkauskienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close