Šilagėliečiai sėkmingai pasirodė festivalyje ,,Sportas visiems – 2013“

Gegužės 31 – birželio 2 dienomis Palangoje vyko jubiliejinis 20-asis festivalis ,,Sportas visiems“, kuriame tarp 10 Lietuvos komandų iš įvairių miestų dalyvavo ir 31 Birštono sveikos gyvensenos klubo ,,Šilagėlė“ atstovas. Šilagėliečiai aktyviai dalyvavo rytinėse mankštose ir maudynėse jūroje, kvėpavimo ir meditacijos užsiėmimuose bei įvairių sporto šakų varžybose.

Geriausiai šilagėliečiams sekėsi mėtyti pasagą. Komandinėse pasagos mėtymo varžybose Birštono sveikos gyvensenos klubo ,,Šilagėlė“ komanda, surinkusi 174 taškus, iškovojo pirmąją vietą ir buvo apdovanota nugalėtojų taure ir diplomu. Antri liko Žiežmarių gimnazijos moksleiviai, pelnę 145 taškus, ir trečiąją vietą iškovojo Kauno jungtinio sveikatos klubo nariai, surinkę 31 tašką.

Tarp 107 dalyvių pasagos mėtymo varžybose vyrų grupėje, surinkęs 57 taškus, antrąją vietą iškovojo Gytis Griušelionis, nuo nugalėtojo, Žiežmarių gimnazijos atstovo Rimanto Levulio, atsilikęs tik 6 taškais. Trečioji vieta atiteko Kauno jungtinio sveikatos klubo sveikuoliui Algirdui Kapučinskui, surinkusiam 49 taškus.

Gerai sekėsi ir petankės žaidėjams. Vienetų petankės žaidime nugalėjo šilagėlietis Vytautas Vaitkevičius, o antrąją vietą laimėjo irgi šilagėlietė Irma Gedminaitė.

Konkurse ,,Šokime kartu“ jungtinė Birštono sveikos gyvensenos klubo ,,Šilagėlė“ ir Vilniaus miesto Pilaitės sveikos gyvensenos klubo ,,Gilužis“ komanda iškovojo trečiąją vietą. Antri liko Prienų sveikos gyvensenos klubo ,,Versmenė“ šokėjai, o nugalėjo Lietuvos pensininkų sąjungos ,,Bočiai“ atstovai. Konkurse ,,Šilagėlei“ atstovavo Nijolė Juozaitienė, kurios dėka trečiosios vietos taurė liko šilagėliečiams, o diplomas atiteko ,,Gilužio‘‘ sveikuoliams, nes vilniečiai tokią taurę yra iškovoję šiame konkurse ankstesniais metais.

Dar vieną trečiąją vietą Nijolė Juozaitienė iškovojo dviračio meistriškumo vairavimo varžybose.

Gausiai šilagėliečiai dalyvavo svarmens metimo varžybose. Šįkart reikėjo mesti rutulį dviem rankomis iš apačios. Moterų rutulys svėrė3 kg, o vyrų –5 kg. Šilagėliečius pradžiugino Teresės Murauskaitės iškovota trečioji vieta, nes rungtyniaudama su daug jaunesnėmis varžovėmis sugebėjo jas įveikti. Teresės Murauskaitės amžiaus grupėje varžėsi 60 metų ir vyresnės dalyvės. 31-50 metų moterų amžiaus grupėje Jolanta Griušelionienė iškovojo antrąją vietą. Trečiąją vietą tokio pat amžiaus grupėje iškovojo Vytautas Vaitkevičius. 19-30 metų amžiaus grupėje merginų tarpe antra liko Greta Gedminaitė, o tarp vaikinų irgi antras buvo ilgai pirmavęs Tomas Miliūnas. Varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti jubiliejiniais ,,Sportas visiems“ medaliais.

Už saugią ir malonią kelionę  šilagėliečiai dėkoja Birštono parapijos Caritas vairuotojui Audriui Siniakovui.

„Naujojo Gėlupio“ informaciją parengė Stasė Asipavičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close