Įrengta naujų konteinerių aikštelių – tik rūšiuokite!

Birštone ir Prienuose įrengta po tris papildomas atliekų konteinerių aikšteles. Visos jos jau parengtos eksploatavimui – į konteinerius galima mesti atliekas, tik, žinoma, išrūšiuotas.

Birštone, prie Druskupio g. 4, įrengta nauja požeminių konteinerių aikštelė, o Kęstučio g. 27 ir Vilniaus g. 6 jau eksploatuojamos atnaujintos pusiau požeminės aikštelės. Jose įrengta po papildomą konteinerį maisto atliekoms ir pakeista senųjų konteinerių apdaila.

Prienuose naujos požeminių konteinerių aikštelės įrengtos Statybininkų g. 12 ir Stadiono g. 8 bei Stadiono g. 26.

Prie visų aikštelių įrengti informaciniai stendai, kuriuose nurodyta, kokias atliekas į kurį konteinerį reikia mesti.

Išrūšiuotos atliekos tikrai tilps į joms skirtus konteinerius!

Labai svarbu yra iš bendro komunalinių atliekų srauto atskirti maisto atliekas, t.y. popierinius rankšluosčius, popierines servetėles, arbatos ir kavos tirščius, riebalais ir kitais maisto produktais suteptą popierių, kambarinius augalus ir jų dalis, daržovių, vaisių likučius, lupenas, žieves, naudojimui netinkamus maisto produktus ir likučius.

Visa tai meskite į maisto atliekų konteinerius.

Alytaus regiono atliekų tvarkymo centro inf.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close