Nuskambėjo finaliniai septintosios Birštono menų akademijos akordai

Rugpjūčio 4 d., 18 val., Birštono Kurhauze įvyko iškilmingas septintosios Birštono vasaros menų akademijos uždarymas.

Projekto sumanytoja kompozitorė, Lietuvos muzikos ir teatro akademijos profesorė Audronė Žigaitytė-Nekrošienė pradėdama renginį sakė, jog šiandien širdyje susipynę dvejopi jausmai: liūdesys, kad viskas baigiasi ir džiugesys, jog Birštono vasaros menų akademija visada taip šiltai priimama rūpestingų miesto, Kultūros centro, Birštono meno mokyklos šeimininkų.

Organizatorė išdavė žiūrovams paslaptį, jog jau planuojama aštuntoji akademija. Iškilmingo uždarymo metu pasirodė daugelis jaunųjų akademijos solistų, smuikininkų, pianistų ir įvairių ansamblių. Kaip ne kartą teigė A. Žigaitytė-Nekrošienė, viena didžiausių vertybių, kurias suteikia Birštono vasaros menų akademija yra bičiulystė, tuo žiūrovai įsitikino stebėdami aukšto meistriškumo reikalaujančius projekto mokytojų pasirodymus.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close