Šilagėliečiai dalyvavo festivalyje ,,Sportas visiems 2019“ Palangoje

Paskutinis gegužės savaitgalis Palangoje buvo kupinas sportinio entuziazmo ir puikios nuotaikos. Čia jau 25-ą kartą vyko festivalis „Sportas visiems“. Festivalyje dalyvavo daugiau kaip 7 tūkstančiai dalyvių, tarp jų ir 35 šilagėliečiai. Renginio programa šiais metais buvo itin gausi: daugiau nei 70 skirtingų sporto renginių, varžybų, konkursų, paskaitų ir kitų aktyvių užsiėmimų.

Fantastiškai šilagėliečiams sekėsi komandinėse pasagos mėtymo rungtyje, kur po metų pertraukos vėl iškovojo pirmąją vietą. Birštono sveikos gyvensenos klubo ,,Šilagėlė“ rezultatas – 239 taškai. Antrą vietą iškovojo Lietuvos šaulių sąjunga – 132 taškai. Trečioje vietoje liko LKKMA (Lietuvos kūno kultūros mokytojų asociacija) – 129 taškai.

Moterų grupėje pasagos mėtymo varžybose varžėsi 105 dalyvės. Visas nugalėtojų pjedestalas priklausė Birštono sveikos gyvensenos klubo narėms. Pirmą vietą iškovojo Irma Bagdanavičienė – 71 taškas, antroje vietoje liko Vita Vainauskienė – 54 taškai ir trečioje su tiek pat taškų Jolanta Rasiukevičienė (pagal pirmą geresnį metimą serijoje aukštesnė vieta atiteko Vitai Vainauskienei). Vyrų grupėje varžėsi 98 dalyviai. Antras liko šilagėlietis Vytautas Vaitkevičius – 60 taškų o pirmas buvo Renatas Zdanavičius iš Radviliškio – 62 taškai, trečioje vietoje liko Vaclovas Rimašius iš Vilniaus, kuris priklauso blaivios gyvensenos klubui ,,Optimalietis“. Jo sąskaitoje – 51 taškas.

Dviračių figūrinio vairavimo varžybose sėkmingai pasirodė Algimanta Gedminienė, iškovojusi sidabrinį apdovanojimą, o analogiškoje vyrų rungtyje Vytautas Gedminas finišą kirto trečias ir gavo bronzinį apdovanojimą.

Vytautas Vaitkevičius sėkmingai pasirodė svarmens metimo rungtyje ir savo amžiaus grupėje iškovojo trečią vietą, o tarp moterų savo amžiaus grupėje Laura Rybnikova liko ketvirta. Vida Gadliauskienė liko ketvirta ir dešimties kilometrų bėgime.

Visi šilagaliečiai įkvėpė gaivaus pajūrio oro, turiningai praleido savaitgalį tarp bendraminčių ir išsivežė pačius geriausius įspūdžius.

Už autobusą dėkojame Birštono parapijos klebonui, monsinjorui Jonui Dalinevičiui, o už saugią kelionę – Rimvydui Rasiukevičiui.

Klubo prezidentas Vytautas Gedminas

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close