Lapkričio 3 d. Baltijos kultūrizmo čempionatas moksleiviams bei neįgaliesiems – nemokamai! Čempionate dalyvaus ir jieznietis Vytautas Sadauskas!

Lapkričio 3 d. 16:00  val. Garliavos sporto kultūros centre vyks Baltijos kultūrizmo čempionatas, kuriame dalyvaus ir Prienų krašto čempionas Vytautas Sadauskas!

Lietuvos kultūrizmo federacija NAC šį renginį organizuoja kartu su sporto klubu „Fitness Factory Gym“.

Renginys iš dalies finansuojamss pagal kūno kultūros ir sporto įgyvendinimo iš Kauno rajono savivaldybės biudžeto projektą, todėl į renginį bus NEMOKAMAI įleidžiami visi moksleiviai ir neįgalieji pateikę pažymėjimus.

Taip pat organizatoriai kviečia įvairias visuomenines organizacijas, ypatingai labdaros, taip pat vaikų namus ir tas organizacijas, kurioms būtų įdomu aplankyti šį renginį nemokamai susisiekti tel. 8 670 19019 arba e-paštu kulturizmas@yahoo.com.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close