Vytautas Sadauskas – čempionas

Jiezno sporto klubo „Uola“ vadovas ir treneris Vytautas Sadauskas, panašu, nesiruošia užleisti čempiono vardo ir vis dar kopia į sportinės karjeros aukštumas.

 

To pavyzdys – V. Sadausko rudens kultūrizmo varžybų sezonas. Jieznietis pirmąsias vietas „skynė“ be sustojimo ir Lietuvoje, ir už jos ribų.

 

Spalio 5 d. Italijoje, Sardinijoje, legendinio kultūristo Franco Columbu varžybose Vytautas veteranų kategorijoje iškovojo pirmąją vietą. Nepraėjus nė mėnesiui, spalio 28 d. Vilniuje, Lietuvos taurės varžybose, jo rankose sužibo dar viena veteranų kategorijos pirmosios vietos taurė.

 

Lapkričio 3 d. Garliavoje, Baltijos čempionato veteranų kategorijoje Vytautas nenusileido varžovams ir iškovojo dar vieną pirmąją vietą bei tapo absoliučiu lietuvių vyrų ir absoliučiu visų varžybų nugalėtoju.

 

Lapkričio 17 d. Norvegijoje, Larvike, UPBF federacijos pasaulio kultūrizmo čempionate, profesionalų lygoje V. Sadauskas vėl iškovojo pirmąją vietą.

 

Na, o lapkričio 24 d. Vokietijoje, Hamburge, tradiciniame Ms&Mr Universe pasaulio čempionate, veteranų +50 m. kategorijoje, vėl nuskambėjo Jiezno, Prienų bei Lietuvos vardas. V. Sadauskas čia iškovojo pirmąją vietą ir garbę kautis dėl absoliutaus varžybų nugalėtojo vardo.

 

V. Sadauskas net tris kartus yra laimėjęs šį turnyrą savo kategorijoje ir jau daug metų savo ir savo mokinių pergalėmis garsina savo kraštą. Jį garsina ir V. Sadausko trenerė – dukra Evelina Sadauskaitė-Tamošiūnienė.

 

Ji ne tik padeda tėčiui, bet yra ir Alytaus sporto klubo „ŠaulėGYM“ trenerė. Jos treniruojama Reda Slavinskaitė tapo pasaulio Miss Shape nugalėtoja bei absoliučia varžybų nugalėtoja Hamburge. Redą pergalės lydėjo visą rudens sezoną, jos namų lentynos šį sezoną taip pat pasipildė tik pirmosios vietos taurėmis.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close