Daugiausia klausimų Kelių eismo saugumo komisijos posėdyje – dėl F. Martišiaus g. vykstančių rekonstrukcijos darbų

Gegužės mėn. viduryje vykusiame Prienų r. savivaldybės kelių eismo saugumo komisijos (toliau – Komisija) posėdyje buvo apsvarstyti penki klausimai.

Komisijos nariai pritarė Veiverių seniūnijos prašymui riboti sunkvežimių patekimą į Veiverių T. Žilinsko gimnazijos automobilių stovėjimo aikštelę Veiverių mstl. ir ties įvažiavimu į aikštelę iš Kauno g. įrengti draudžiamąjį kelio ženklą Nr. 304 „Krovininių automobilių eismas draudžiamas“.

Komisija taip pat patenkino verslininko A. Rakausko prašymą ir leido savomis lėšomis įsirengti kelio ženklus Nr. 735 „Elektromobilių įkrovimo vieta“ Saulės Vaikų g., Vazgaikiemio k., Balbieriškio sen. (pagal pateiktas schemas), ir rekomendavo prie ženklo Saulės Vaikų g. pradžioje įsirengti papildomą lentelę Nr. 801 „Atstumas iki objekto“.

Dėl F. Martišiaus g. vykstančių rekonstrukcijos darbų Komisijoje išnagrinėta keletas prašymų. Komisija nusprendė laikinai pakeisti Prienuose Vytauto g. prie namo Nr. 13 esamą kelio ženklą Nr. 332 „Sustoti draudžiama“ į ženklą Nr. 333 „Stovėti draudžiama“. Kad nesusidarytų automobilių spūstys, leista taip pat laikinai įrengti du kelio ženklus Nr. 333 „Stovėti draudžiama“ vienoje Vytauto gatvės (nuo sankryžos su J. Janonio g. iki sankryžos su J. Basanavičiaus g.) pusėje ir du kelio ženklus Nr. 333 „Stovėti draudžiama“: vieną prie įvažiavimo į autobusų stoties teritoriją iš Vytauto g., kitą – prie namo F. Martišiaus g.

Posėdyje pritarta Prienų r. savivaldybės mero pavaduotojo Algio Marcinkevičiaus prašymui įrengti nurodomąjį kelio ženklą Nr. 507 „Važiavimo kryptys sankryžoje (leidžiama sukti į kairę ir leidžiama sukti į dešinę)“ prie išvažiavimo į Vytauto g. bei horizontalųjį ženklinimą Laisvės aikštės (vienkryptis eismas) sankryžoje su Vytauto g. ir panaikinti vieną pažymėtą automobilių sustojimo vietą.

Prienų r. savivaldybės informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close