Veiverių Tomo Žilinsko gimnazijoje vykusioje veiksmo savaitėje ,,Be patyčių” turėjo galimybę dalyvauti ir pradinių klasių mokiniai.

Kiekvieną savaitės dieną vyko įvairūs užsiėmimai. Pirmadienį mokiniai pasipuošė savo klasės duris, žibutėmis sužydėjo langai, o prie mokyklos esantis medelis pasidabino spalvotais iš popieriaus pagamintais margučiais. Į svečius atvyko Raganiukės teatras su draugišku klounu, kuris nustebino bei pradžiugino mokinius, paragino vienas kitą gerbti, mylėti save, savo artimą, nepamiršti ir mažųjų draugų – augintinių, gyvenančių šalia mūsų.

Antradienį organizuotas dailaus rašto konkursas. Visi mokiniai perrašė Leonardo Gutausko pasakaitę ,,Melo kojos”. Trečiadienį klasėse vyko pokalbiai apie patyčias, buvo apžiūrėtos klasių durys, kurių apipavidalinimas priminė raginimus būti draugiškais, sudrausminti tuos, kurie tyčiojasi. Ketvirtadienį mokiniai suskubo linksmintis. Rinkosi sporto salėje ir šoko. Kiekviena klasė parengė žaidimą, ratelį ir pamokė draugus. Penktadienį visi susibūrė kartu pasivaišinti, pabendrauti ir pasidžiaugti nuveiktomis veiklomis.

Už aktyvų ir nuoširdų dalyvavimą veiksmo savaitėje ,,Be patyčių” 5-12 klasių ir pradinių klasių mokiniai buvo apdovanoti direktorės Audronės Raibužienės skirtais padėkos raštais. Ši savaitė parodė, kad visi gali būti kartu, vieningi, draugiški, paslaugūs, mandagūs, tik reikia to norėti ir siekti.

Vilija Janulevičienė

Veiverių T. Žilinsko gimnazijos mokytoja metodininkė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close