Į Prienus atkeliavo ir gimnastikos turnyras

Sausio 13 d. Prienų kūno kultūros ir sporto centro arena sužibo nuo įvairiomis spalvomis žėrinčių gimnastikos kostiumų bei plačių mažųjų sportininkių šypsenų.

 

Arenoje vyko pirmasis meninės gimnastikos klubo „Fortūna“ turnyras „Žiemos taurei 2018“ laimėti. Jame dalyvavo net 170 gimnasčių iš Kauno, Vilniaus, Klaipėdos bei Airijos.

 

Turnyrą pradėjo meninės gimnastikos mėgėjų komandos. Jos žiūrovams bei kitoms gimnastėms demonstravo grupinius, kartais žaibiškai greitus, pasirodymus. Jau vėliau prie komandų prisijungė ir pavienės gimnastės. Atlikdamos individualias meninės gimnastikos programas, gimnastės demonstravo pratimus ir be įrankio, ir su įrankiais (šokdyne, kamuoliu, lanku).

 

Renginio metu vyko ir parodomoji programa. Ritminė muzika, pro arenos langus šviečianti saulė bei gera nuotaika dovanojo šypsenas ne tik gimnastėms, bet ir žiūrovams.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close