Rasa ir Toma badmintono turnyro nugalėtojos

Sausio 6 d. DELFI sporto arenoje dalyvavome CBC junior 4-ojo etapo badmintono varžybose. Teko kovoti prieš labai pajėgius varžovus- keturių Vilniaus klubų: Vilniaus BK, CBC, SEB, PLAY, dviejų Klaipėdos klubų, Panevėžio, Šakių, Kauno , Kęstučio Navicko Badmintono Akademijos klubų žaidėjus. Šešiolikmečių grupėje badmintono klubą ,,Svajonė” atstovavo Balbieriškio pagrindinės mokyklos mokiniai – Rasa Radžiūnaitė, Toma Petraškaitė ir Ąžuolas Barkauskas,bei Revuonos pagrindinės mokyklos mokiniai – Ugnius Mikalauskas, Deivydas Žilinskas, Augustas Valatka, Agnė Stravinskaitė. Dvylikamečių grupėje žaidė revuoniškis Matas Stravinskas. Vienete Matas iškovojo ketvirtą vietą. Šešiolikmečiai vaikinai sužaidė pagal savo galimybes. Dvejete Augustas ir Deivydas iškovojo 3-ąją vietą. Nepalyginamai geriau sekėsi Rasai Radžiūnaitei ir Tomai Petraškaitei. Merginų vienete Agnė liko 7- ta, Toma 5-ta, o Rasa, tik finale nusileidusi Urtei Rakštytei – 2-ąją vietą. Po įtemptos kovos dvejete ,mūsų merginos iškovojo pirmąją vietą ir pasipuošė turnyro nugalėtojų aukso medaliais.

Gerda Trakymaitė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close