Su dainomis ir pasakomis augti smagiau

Gruodis

Gruodis kvepia dovanom,

Meile ir paguoda,

Ir kasdieniniais pyragais,

Ir mama, ir duona.

 

Dar jis kvepia paslaptim,

Laukimu ir laime,

Juk Kalėdos pas visus

Visada ateina.

 

Gruodis turi ir turės

Naktį stebuklingą,

Kai Kalėdinė žvaigždė

Gerumu suspindi.

 

Šiuo auklėtojos Laimutės Bagdonaitės sukurtu eilėraščiu ,,Kačiukų“ grupės vaikučiai pradėjo savo jau antrąją paramos akciją žurnaliukui ,,Vakaro žvaigždelė“ paremti.

Šiais metais į labdaros akciją atvyko ir pati žurnaliuko sumanytoja ir įkūrėja Daiva Bauerienė. Ji kartu su savo kolega Simonu paruošė ir padovanojo darželio vaikams, darbuotojoms ir tėveliams muzikinę programėlę ,,Su dainomis ir pasakomis augti smagiau!“ Manau, kad su šiuo šūkiu sutiktų visi pasaulio vaikai. Ir kada gi pasakų gana… Ogi niekada! Renginio metu visi klausėmės pasakėlės ,,Šokoladinis katinėlis“. Sunku žodžiais perduoti, aprašyti matytą džiugesį vaikų ir tėvelių akyse. Smagu ir džiugu pasidarė širdyje, kai pastebėjau, kad ne tik vaikai dainuoja, pritaria Daivai ir Simonui, bet ir tėveliai.

O ar žinote, kaip gimsta pasakos žurnaliukui ,,Vakaro žvaigždelė“? Jos atsiranda iš nepaprasto žmogaus gerumo, meilės, pastabumo. Pasaka ,,Voriukas ir vaikai“ yra neišgalvota: voriukų šeimyna iš tiesų vieną dieną apsigyveno žurnalo ,,Vakaro žvaigždelė“ įkūrėjos D. Bauerienės namų vonioje. Ir ten gyveno iki pavasario. Pasaka ,,Obuoliukai su megztukais“ taip pat gimė Daivos galvoje, stebint rudenėjančią gamtą. O ar žinote, kur gyvena tinginys ir kaip su juo kovoti? Kaip nugalėti ilgesį…? Ne, tai pasiklausykite pasakų iš ,,Vakaro žvaigždelės“. O jei neturite šio žurnaliuko, kreipkitės į ,,Kačiukų“ grupės vaikus, nes jie yra tikri šio žurnaliuko „fanai“. Kiekvienas naujas numeris yra labai laukiamas, sulaukus aptariamas, o pasakėlės ir dainelės skamba ištisus metus. Gerumo, meilės vaikams ir visiems žmonėms, švelnaus balso tembro, gitaros skambesio ir gerumo, sklindančio iš Daivos ir Simono, neįmanoma perduoti žodžiais.

Labai dėkojame visiems prisidėjusiems prie labdaros akcijos žurnaliukui ,,Vakaro žvaigždelė“ paremti. Šiais metais buvo surinkta 121 euras.

Gražių, šviesių ir šiltų Jums švenčių!

 

Birštono vaikų lopšelio-darželio ,,Vyturėlis“ auklėtoja Birutė Leonavičiūtė

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close