Birštono seniūnijos sporto žaidynėse

Šeštadienį, rugpjūčio 26 dieną, Nemajūnų dienos centro aikštyne vyko Birštono seniūnijos sporto žaidynių antrasis etapas. Seniūnijos sportininkai varžėsi krepšinio, futbolo ir virvės traukimo rungtyse.

Žaisti krepšinį panoro 5 komandos: „Geležūnai“, „Klivlendas“, „Smetoniška gira“, „Smala“ ir „Kalnas“.

Geriausiai sekėsi „Geležūnų“ ir „Kalno“ komandoms, kurios susitiko ir finale. Kovoje dėl 1 ir 2 vietos rezultatu 7:6 nugalėjo „Kalnas“.

Futbolo aikštyne laimėjo jaunimo komanda „Špykis“, antri liko „Kalniečiai“, o treti – „Geležūnai“.

Virvės traukimo rungtyje „Geležūnų“ rinktinę nugalėjo „Kalniečiai“.

Varžyboms teisėjavo Birštono sporto centro teisėjai Vidas Kapačinskas, Jonas Juozaitis, Vidmantas Račkauskas.

Nugalėtojų komandos gavo teisę dalyvauti Jonavoje vyksiančiose seniūnijų sporto žaidynėse, be to, buvo apdovanoti medaliais, kuriuos įteikė Birštono sporto centro direktorius Saulius Smailys.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close