Veiveriškei – dvigubai auksinis šeštadienis

Rugpjūčio 26 d., paskutinį kalendorinės vasaros savaitgalį, Harmonizavimo parke, Vazgaikiemyje, vyko „August horse show 2017“ konkūrų varžybos.

Raiteliai su žirgais galėjo varžytis įvairaus sunkumo bei aukščio varžybose. Tarp visų raitelių šiose varžybose dalyvavo ir Mauručių gyventoja, moksleivė Faustė Simonavičiūtė.

Šeštadienis buvo ypač sėkmingas Faustei. Ji sudalyvavo dviejuose – 100 ir 110 cm. aukščio konkūruose ir nepadariusi nei vienos klaidos bei greičiausiai prajojusi, abejose varžybose pelnė nugalėtojos titulą.

Faustę Dievogalos žirgyne treniruoja Rimas Karmazinas.

Puikiai pasisekusios varžybos visada įkvepia naujiems startams, todėl Faustė jau laukia naujų konkūrų varžybų, kurios vyks jau rugsėjo 2 dieną, Veiverių žirgyne bei rugsėjo 9-10 dienomis vėl – Harmonizavimo parke.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close