Skambanti meninio lavinimo studijos „Ramunėlė“ vasara

Vasara – visų laukiamas atostogų metas, tačiau kartais vasara tampa didžiausiu darbymečiu, kai susumuoji rezultatus, apmąstai nuveiktus darbus ir kitiems leidi įvertinti savo triūsą. Meninio lavinimo studija „Ramunėlė“, rugsėjį švęsianti penkerių metų sukaktį, šią vasarą leido labai aktyviai, džiugindama ne tik mūsų krašto ar šalies, bet net ir užsienio žiūrovus bei klausytojus.

Birželio 16–19 d. studijos nariai vyko į Ispanijos Lloret De Mar miestą, kur vyko 1-asis tarptautinis vaikų, jaunimo, suaugusiųjų muzikos festivalis-konkursas „Summer talent Lygua“, kuriame dalyvavo atlikėjai iš Latvijos, Rumunijos, Kazachstano, Rusijos ir, žinoma, Lietuvos. Festivalyje jėgas išbandė Prienų meninio lavinimo studijos solistai Kristupas Juodsnukis ir Gabija Stankevičiūtė. Kristupas Juodsnukis pelnė garbingą 3 vietą, o Gabija Stankevičiūtė tapo diplomante. Po konkursinės dalies konkurso dalyviai kartu su organizatoriais aplankė Barseloną, Monserato vienuolyną, kuris iki šiol laikomas švenčiausia Ispanijos vieta. Už pagalbą ir paramą patirti nepamirštamas akimirkas dėkojame Prienų rajono savivaldybei ir Seimo nariui V. Kamblevičiui.

Paskutinį liepos šeštadienį Palangoje, J. Basanavičiaus aikštėje, prie Palangos tilto 23-iąjį kartą vyko populiariosios vokalinės muzikos festivalis „Laumės juosta 2017“. Šių metų festivalio tema „Mano linksmiausios atostogos šokio ritmu, dainuojame su aktoriais“. Kolektyvai atliko savo koncertinius numerius kartu su aktoriais Kristina Savickyte, Vytautu Arbačiausku, Mariumi Jampolskiu, Ramūnu Rudoku ir kitais. Džiaugiamės turėję galimybę parengti koncertinį pasirodymą kartu su būsima Muzikos ir teatro akademijos vaidybos specialybės absolvente Giedre Kederyte. Išvyką praskaidrino geras oras ir gera dalyvių ir jų tėvelių nuotaika festivalio metu.

Ne mažiau džiaugiamės ir pasirodymais savo krašte. Balbieriškio miestelio šventėje Meninio lavinimo studijos dainininkai kartu su HIT grupe atidarė linksmąją pramoginę šventės dalį.

Smagu, kad Meninio lavinimo studijos 7 m. solistė Austėja Belenavičiūtė yra kviečiama dalyvauti įvairiose Prienų krašto šventėse. Šią vasarą mergaitė dalyvavo Tarptautiniame stalo teniso turnyro atidaryme ir Pasauliniame jaunimo sklandymo čempionato atidaryme.

Esame labai dėkingi tėveliams, kurie lydi vaikučius visų švenčių ir koncertų metu, palaiko ir tiki mumis. Tik bendromis jėgomis galime įvykdyti projektus, kurie džiugintų ne tik mus, bet ir sukurtų gerą nuotaiką visiems aplink esantiems.

Vos kelios savaitės liko iki rudens, kai vasaros šokį keis lapų sūkuriai… Prisiminimuose liks pačios jausmingiausios, laimingiausios akimirkos, kurias galime patirti tik vasarą. Jei pasidarys liūdna ir ieškosi naujų draugų, naujų patirčių, mėgsti dainuoti, šokti, kviečiame į savo būrį, meninio lavinimo studiją „ Ramunėlė“, kuri pradeda savo veiklą rugsėjo 4 dieną,17 val. Prienų kultūros ir laisvalaikio centre.


„Ramunėlė“ – „Laumės juostoje 2017“: http://www.lrt.lt/mediateka/irasas/1013673732/laumes_juosta_2017

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close