Pusės dienos stovykla Naujojoje Ūtoje

Vasara – atostogų metas. Skatinant vaikų laisvalaikio užimtumą bei integraciją į visuomenę, birželio 22 dieną N. Ūtos seniūnijoje, Žemaitkiemio kaime, vyko jau tradicija tapusi pusės dienos stovykla. Į šią stovyklą buvo sukviesti vaikai iš N. Ūtos, Balbieriškio bei Šilavoto seniūnijų. Mažuosius stovyklautojus lydėjo Prienų rajono savivaldybės socialinių paslaugų centro socialinės darbuotojos P. Mickaitė, J. Petkienė ir J. Lučkienė bei N. Ūtos seniūnijos seniūnas A. Aliukevičius ir Šilavoto seniūnijos seniūnė N. Pikčilingienė. Stovykloje svečiavosi Alytaus apskrities VPK Prienų r. PK veiklos skyriaus vyriausioji tyrėja E. Kubilienė, tyrėjas A. Stanevičius bei J. Sinkevičienė. Stovykla prasidėjo pėsčiųjų žygiu per mišką iš Žemaitkiemio kaimo į Stasio Šalčiaus žirgyną, esantį Užbalių kaime. Grįžę į Žemaitkiemio kaime esančią bendruomenės namų aikštelę, vaikai žaidė lauko žaidimus bei aktyviai leido laiką. Pareigūnai priminė vaikams saugaus elgesio šiltuoju metų sezonu bei kitas saugaus elgesio taisykles. Kiekvienas vaikas buvo apdovanotas dovanomis, o vėliau visų nuotaiką pakėlė gaminami pripučiami kardai bei šuniukai. Dienai įsibėgėjus vaikai išalko, todėl buvo kepamos dešrelės ant laužo bei vaišinamasi kitomis vaišėmis.

Dėkojame S. Šalčiui ir jo dukroms už suteiktą galimybę įgyti naujų žinių apie žirgus, Alytaus apskrities VPK Prienų r. PK pareigūnams už stovyklos pagyvinimą bei suteiktas žinias, seniūnams A. Aliukevičiui ir N. Pikčilingienei už prisidėjimą prie vaišių stalo ir Žemaitkiemio bendruomenės pirmininkui Vaidui Kupstui – už stovyklos paruošimą.

Prienų rajono savivaldybės socialinių paslaugų centro darbuotojos

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close