Tarptautinę vaikų gynimo dieną – šventė „Mes vaikai, mes pasaulis!“

Prienų rajono savivaldybės socialinių paslaugų centras kiekvienais metais nepamiršta paminėti vaikams svarbios Tarptautinės vaikų gynimo dienos ir surengia šventę „Mes vaikai, mes pasaulis!“. Nors oras nedžiugino, bet ir nesugadino šios šventės. Į socialinių paslaugų centro salę susirinko ne tik visi vaikų dienos centro lankytojai, jų tėveliai, bet ir centro bičiuliai bei socialiniai partneriai. Renginį vedė VDC „Pienės pūkas“ lankytoja I. Šidlauskaitė. Su švente visus sveikino socialinių paslaugų centro direktorės pavaduotoja socialiniams reikalams L. Šeškuvienė, Prienų rajono savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos skyriaus vedėja R. Olisevičienė. Prie sveikinimų taip pat prisidėjo Naujosios Ūtos seniūnijos seniūnas A. Aliukevičus, o dainomis šventę paįvairino Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos moksleiviai, vadovaujami mokytojos I. Radzevičienės. Po sveikinimo žodžių šventės vedėja pakvietė visus dalyvauti Prienų rajono policijos komisariato Prevencijos poskyrio specialistės I. Raškevičienės ir visų vaikų draugo Amsiaus organizuotoje viktorinoje. Po viktorinos vaikai galėjo išbandyti laimę prie „Laimės šulinio“. Tėveliai su vaikučiais ir svečiai buvo paraginti parašyti ir priklijuoti linkėjimus ant „Laimingos vaikystės krepšelio“. Vaikų laukė staigmenos – piešimas ant veidukų, kuriam vadovavo užimtumo specialistė I. Butkutė-Kimbirauskienė, ir batutas lauke. Orui pasitaisius, šventė tęsėsi socialinių paslaugų centro vidiniame kiemelyje. Visus vaikus it tėvelius nustebino atvykusi „Zumba“ kūno rengybos (fitneso) instruktorė S. Zelenekaitė, kuri labai paįvairino šventę. O po pramogų visų laukė didžiulis Amsiaus tortas ir vaišės. Vaikai dar ilgai linksminosi ir džiaugėsi gautomis dovanomis.

  Ačiū visiems partneriams, prisidėjusiems ir dovanojusiems vaikams šią šventę.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close