„Šilagėlė“ iš Palangos grįžo su svariais apdovanojimais

Birštono sveikos gyvensenos klubas„Šilagėlė“ ir šiais metais gegužės 26–28 dienomis dalyvavo festivalyje „Sportas visiems“, kuris gyvuoja jau 22 metus ir tampa vis populiaresnis, su daugiau įdomių paskaitų ir užsiėmimų bei varžybų. Šį renginį organizuoja Lietuvos asociacija „Sportas visiems“. Festivalio programoje kiekvienas norintis sveikai gyventi, judėti, mankštintis ir daugiau sužinoti galėjo atrasti sau tinkamą užsiėmimą. Be to – šalia jūra, maudynės ir jodo prisodrintas oras.

Į festivalį Palangoje vyko 34 Birštono sveikos gyvensenos klubo „Šilagėlė“ nariai. Tai nemažas būrys pačių aktyviausių ir sveiką gyvenimo būdą propaguojančių žmonių, nebijančių susirungti su kitomis sveikuolių komandomis.

Birštoniečiai dalyvavo įvairiose varžybose, mankštose ir šokinėjimo per gumą Europos rekordo siekime. Rekordo siekime dalyvavo Nijolė Juozaitienė, Aldona Žaliauskienė, Saulius Žaliauskas, Edita Bagdonienė, Zita Šveinauskienė, Onutė Packevičienė, Rima Kaminskienė, Danguolė Gribinienė ir Antanas Gribinas.

Festivalio metu buvo galima dalyvauti lektorės Tatjanos Ščiurinos paskaitose „Priklausomybių sprendimo būdai“ ir „Prasmingo gyvenimo pradžia“.

„Geriausiai Birštono sveikos gyvensenos klubui ,,Šilagėlė“ sekėsi komandinėje pasagos mėtymo rungtyje. Apgynėme čempionų titulą, nugalėjome jau ketvirtus metus iš eilės. Tiesa, šįkart tik dviem taškais aplenkėme Jaunalietuvių sporto organizaciją iš Kauno. Mes surinkome 172 taškus o jie 170. Trečioje vietoje liko Utenos Šaulių sąjungos 9-oji kuopa, surinkusi 128 taškus. Moterų grupėje dalyvavo 117 dalyvių, o mūsų komandos narė šilagėlietė Onutė Packevičienė iškovojo pirmąją vietą pasagos mėtymo rungtyje. 44 taškus surinkusi Onutė buvo apdovanota taure ir medaliu, o ,,Šilagėlės“ komanda – taure“, – sakė Birštono sveikos gyvensenos klubo pirmininkas Vytautas Gedminas.

Aukso medalį šachmatų žaibo turnyre pelnė Jonas Vytautas Gluoksnis. Petankės žaidime antrus metus iš eilės nugalėjo Giedrius Bisikirskas, jis buvo apdovanotas pirmos vietos medaliu.  Ksenija Bisikirskienė užėmė antrą vietą moterų grupėje diskgolfo žaidime. Marius Griušelionis buvo trečias 5 km distancijoje tarp 13–15 metų berniukų. Du medalius parsivežė Greta Gedminaitė. 19–31 metų merginų grupėje svarmens metimo rungtyje ji iškovojo pirmą vietą, o antrą – sidabro – medalį pelnė dviračių varžybose. 

Saulius Žaliauskas dalyvavo 10 km sveikuolių bėgime ,,Už blaivią Lietuvą“. 

Taigi birštoniečiai sugrįžo su gana svariomis pergalėmis, kaip visada, gerai pasirodę, puikiai praleidę laiką ir suradę daugiau naujų draugų ir bendraminčių.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close