Glaudaus bendradarbiavimo vaisiai

Dovanų metas tęsiasi. Po gerų žinių apie Gimnazijos aukštas pozicijas vertinant valstybinių brandos egzaminų rezultatus, kurias skelbė žurnalas „Reitingai“, dar viena džiugi žinia ir dovana pasiekė Birštono gimnaziją iš Kauno, o konkrečiau – iš Kauno technologijų universiteto, kurio studentų gretas kasmet gausiai papildo ir mūsų gimnazijos abiturientai. Na, o dovana –kompaktinis diskas, kuriame profesionaliai įrašyta dešimties Lietuvos mokyklų himnai ir vienas iš jų – mūsų gimnazijos (muzikos autorė – mokytoja Toliama Ragienė, žodžių – direktoriaus pavaduotoja ugdymui Asta Ferevičienė, himną atliko gimnazistai) bei šio universiteto socialinių, humanitarinių mokslų ir menų fakulteto Dekanės Eglės Butkevičienės pasirašyta padėka už dalyvavimą projekte „Mokyklos himnas“, už jaunų žmonių kūrybiškumo ir meninių gebėjimų skatinimą.

  Mes, savo ruožtu, stengiamės išnaudoti visas progas ir atsiradusias galimybes savo gimnazijos mokinių akiračio plėtimui, savirealizacijai, kūrybiškumo atsiskleidimui ir įgyvendinimui.

Dalyvavimas šiame projekte – viena iš minėtų galimybių. Kartu su gimnazijos bendruomene profesionaliai mokyklos himną įrašė KTU Audiovizualinių menų katedros atstovai. Šis bendravimas ir bendradarbiavimas yra ir įvairiapusis, ir daugiaplanis, kadangi mokiniai buvo ne tik šio proceso stebėtojai, bet ir dalyviai, o tai akivaizdi nauda ir profesiniam veiklinimui , savo karjeros planavimui.

  Esame palankioje geografinėje padėtyje su Kaunu, todėl nedideli atstumai ir gražūs santykiai su KTU bendruomene tęsiasi jau ne pirmus metus. Dalyvaujame įvairiuose KTU organizuojamuose čempionatuose, Tyrėjų naktyse ir kt. ir, žinoma, tęsime tolimesnį bendradarbiavimą bei mielai prisijungsime prie naujų iniciatyvų.

 

Birštono gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Danguolė Kederienė

 birstono_gimn

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close