Iškilmingame atidaryme – karališka dvasia

Laukus apgaubiančios vėlyvo rudens darganos priverčia apsisiausti šiltesniais rūbais ir vis dažniau burtis sandariuose būstuose.

 

Atrodo, kartu su gamta užmiega net visa gyvybė. Tačiau taip nėra. Būtent prasidėjus gūdiems rudens vakarams visose kultūros ir švietimo įstaigose sužiba šimtai žiburėlių, viliojančių užeiti, sušilti ir pasidžiaugti ne tik bendravimu, bet ir savo ar draugų gabumais.

 

Ne išimtis ir Prienų kultūros ir laisvalaikio centras (KLC). Aktyvųjį rudens sezoną Prienų KLC pasitinka ypatingomis naujovėmis. Vos prieš keletą savaičių paaiškėjo, kad KLC veiklai artimiausiu metu vadovaus nauja direktorė Virginija Naudžiūtė, o dar prieš sužimbant Vėlinių žvakėms duris atvėrė ir renovuota Prienų KLC fojė.

 

Po truputį vis atnaujinamas Prienų kultūros židinys taps mielesnis ne tik jo lankytojų, bet ir meno kolektyvų narių akims. Fojė džiugina ne tik ryškiai spindinčiu apšvietimu, baltomis sienomis, bet ir ištaigingai spindinčiomis grindimis, kuriomis atidarymo iškilmėse grakščiai tarsi karališkojoje menėje slidinėjo karališkai pasipuošusios ponios ir ponai.

 

Fojė praplatėjo. Ilgus metus uždaryta meno kūrinių parduotuvės teritorija tapo atvira lankytojams – čia dabar eksponuojama tą patį vakarą atidaryta menininkės Aušros Deltuvienės paroda. Vėliau ją pakeis kitos parodos, kurias galės aplankyti ir įvertinti centro lankytojai.

 

Fojė tapo draugiškesnė ir neįgaliesiems. Čia įrengtas nuolaidesnis nusileidimo link didžiosios salės takelis bei neįgaliesiems skirtas liftas. Juo bus galima pakilti į antrąjį aukštą ir prisijungti prie Prienų KLC meno kolektyvų repeticijų.

dsc_8064

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close