Savo startu nerimą sukėlę kaišiadoriškiai patyrė sutriuškinimą (GALERIJA)

Spalio 21 d. Prienų daugiafunkciame sporto komplekse (arenoje) Stakliškių „Guosta“ sužaidė pirmąsias Regionų krepšinio lygos (RKL) rungtynes su Kaišiadorių „Kaišiadorys-Savingė“.

Pirmosiomis rungtynių akimirkomis kaišiadoriškiai tiesiog užgriuvo „Guostos“ krepšį ir beveik nesuteikė jokios galimybės stakliškiečių komandai apsiginti. „Guostos“ krepšininkai nebuvo pasiruošę tokiam staigiam antpuoliui ir pirmąjį kėlinį galėjo išnaudoti tik dideles svečių klaidas ir gana lengvus įsiveržimus po svečių krepšiu. Pirmasis kėlinys baigėsi nerimą keliančia kaišiadoriškių pergale 17:26. Tačiau antrajame kėlinyje, rodos, pabudę ir jau įsijautę į greitą spurtą, Karolio Abramavičiaus treniruojami krepšininkai perėmė iniciatyvą ir rungtynių vairą į savo rankas. Atsibudusi gynyba bei neįtikėtinas Vytauto Vaikšnio miklumas atkovojant tiesiai į krepšį skriejančius kamuolius greitai sustabdė svečių sėkmingas atakas ir į kaišiadoriškių krepšį pasipylė tikra krepšinio kamuolių kruša. Antrojo kėlinio pabaigoje „Guostos“ krepšininkai pergalingai triumfavo skirtumu 31:15 ir pagrindiniu rungtynių rezultatu, persisvėrusiu jų naudai – 48:41.
Nors po ilgosios pertraukos kaišiadoriškių pasipriešinimas pagyvėjo, trečiasis kėlinys vėl baigėsi pergalingu stakliškiečiams santykiu 20:18.

Ketvirtajame kėlinyje nuovargis, nesėkmingos atakos bei nesunkiai pralaužiama gynyba kaišiadoriškius visiškai parklupdė ant kelių, o stakliškiečiai tuo pasinaudojo ir svečius galutinai sutriuškino rezultatu 96:77.

Naudingiausias varžybų žaidėjas buvo Tadas Padegimas. Jis surinko ir daugiausiai taškų (25). O atkovotų kamuolių lyderiui V. Vaikšniui neprilygo niekas (12).

dsc_6645

galerija0906

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close