„Vytautas“ rumunus tiesiog sutriuškino (GALERIJA)

Spalio 26 d. Prienų-Birštono krepšinio komanda „Vytautas“ Prienų daugiafunkciame sporto komplekse (arenoje) žaidė pirmąsias FIBA Eurocup rungtynes.

Pirmaisiais komandos priešininkais tapo Rumunijos krepšinio komanda „Mures“.

Jau pirmomis varžybų akimirkomis „Vytauto“ komanda įsiveržė į priekį, perėmė rungtynių lyderio pozicijas ir pergalingai nužygiavo pergalės link. Rumunai, pirmomis rungtynių sekundėmis dar turėję galimybę aplenkti „Vytautą“, per visas rungtynes įmestų taškų skaičiumi „Vytauto“ net neprisivijo.

Pirmąjį kėlinį „Vytautas“ rumunus įveikė rezultatu 19:11. Antrame kėlinyje pasipylė atsakingesnės svečių atakos bei „Vytauto“ krepšininkų klaidos, todėl aidint antrojo kėlinio pabaigos sirenai skirtumas tarp komandų buvo itin mažas – 38:35. Deja, trečiasis kėlinys svečiams buvo panašus į siaubą. Atgiję „Vytauto“ krepšininkai ir jų staigios atakos bei perdavimai per visą aikštę „Mures“ krepšininkus nemaloniai nustebino. „Vytauto“ krepšininkai trečiąjį kėlinį laimėjo pergalingu taškų santykiu 35:10. Taigi rezultatas švieslentėje jau prilygo susidorojimui – 73:45. Paskutiniame rungtynių kėlinyje aikštelės šeimininkai jau nebeleido svečiams atsitiesti ir dar labiau padidino skirtumą. Pergalingos rungtynės baigėsi nepriekaištinga „Vytauto“ pergale – 99:61.

Naudingiausias varžybų žaidėjas buvo Vytenis Čižauskas, daugiausiai taškų komandai pelnė Tomas Dimša (17).

Rungtynių metu žiūrovus džiugino „Vytauto“ šokėjos, loterijos bei komandos talismanas.

dsc_7468

galerija0906

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close