Prienų ir Birštono apylinkių miškus pažadino daugiau nei tūkstantis batų (GALERIJA)

Praėjusį savaitgalį Prienuose vėl vyko tarptautinės orientavimosi sporto (OS) varžybos „Lietuvos taurė“. Į šias, dvi dienas trukusias varžybas atvyko net 863 sportininkai. Jie varžėsi kalnų dviračių OS bei orientavimosi bėgte rungtyse.

Varžybos spalio 15 d. prasidėjo Būktos miške, netoli Puzonių, Birštono savivaldybėje, o antrą dieną tęsėsi jau Prienų rajone, Senaūčio kaime. Įvairaus amžiaus sportininkai iš Latvijos, Lenkijos, Estijos, Rumunijos, Vokietijos, Baltarusijos, Rusijos, Švedijos bei Lietuvos bandė įveikti skirtingas trasas pagal amžiaus grupes.

Varžybose dalyvavo ir keletas Prienų-Kauno OS klubo „Šilas“ sportininkų. Šįkart pajėgiausi klubo nariai varžybose nedalyvavo, jie rūpinosi sklandžiu varžybų organizavimu, tačiau dalis sportininkų išbandė jėgas vienose gausiausių varžybų.

Geriausiai sekėsi „šiliečiui“ Andriui Jasiūnui. Jis vyrų 35 m. kategorijoje pirmą dieną įveikė 8,3 km ir teisingai rado 23 kontrolinius punktus (KP), o antrąją dieną įveikė 6,1 km ir rado 20 KP. Galutinėje įskaitoje A. Jasiūnas užėmė trečiąją vietą.

14 metų grupėje Pijus Maciulevičius įveikė 4,5 km (13 KP) ir 3,2 km (10 KP), o galutinėje įskaitoje užėmė 7 vietą.
21 metų grupėje Arnas Deltuva ir Rytis Danilevičius įveikė 7,3 km (19 KP) ir 5,7 km (17 KP). Arnas galutinėje įskaitoje užėmė 8, o Rytis – 30 vietą.
35 m. kategorijoje Rimvydas Arlauskas šiek tiek atsiliko nuo A. Jasiūno ir galutinėje įskaitoje užėmė 9 vietą.
45 metų grupėje Gintaras Maciulevičius įveikė 7,7 km (22 KP) ir 5,1 km (17 KP). Jis liko 21-oje vietoje.
50 metų grupėje Zenonas Radzivonas ir Pranas Mockus įveikė 7,7 km (22 KP) ir 5,1 km (17 KP). Z. Radzivonas galutinėje įskaitoje užėmė 12, o P. Mockus – 17 vietą.
Merginų 18 metų grupėje geriausiai pasirodė Aurelija Valčiukaitė. Ji per dvi dienas įveikė 6,1 km (17 KP) ir 5,2 km (16 KP), o galutinėje įskaitoje užėmė 8 vietą.

dsc_5899

galerija0906 galerija0906

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close