Spalio 6–7 dienomis Šventupėje vyko Lietuvos mergaičių (gim. 2003 m. ir jaunesnių) futbolo varžybos, kuriose dalyvavo šešios pajėgiausios komandos.

Po atkaklių, visą savaitgalį trukusių kovų paaiškėjo ir turnyro prizininkės.

Grupės rungtynėse Prienų KKSC ekipa 2:1 nugalėjo Gargždų „Bangą“ ir 1:1 sužaidė su Jonavos KKSC „EOS-Aušra“. Taigi, antrą vietą ir kelialapį į „bronzines rungtynes“ po pergalės 2:0 prieš jonavietes pelnė gargždiškės.

Rungtynėse dėl bronzos medalių prireikė pratęsimo – „Banga“ 2:1 įveikė Kauno atstoves ir džiaugėsi savo vieta ant prizininkių pakylos.

Didžiajame finale Vilniaus FM komanda 3:0 nugalėjo Prienų KKSC ir iškovojo pagrindinį trofėjų. Prienų komandai (A. Talitavičiūtė, D. Galickaitė, U. Jakinevičiūtė, M. Dobilaitė, I. Inčytė, M. Mikoliūnaitė, U. Slankauskaitė) atiteko sidabras.

Prizines vietas užėmusios komandos buvo apdovanotos ne tik medaliais, bet ir varžybų rėmėjų „Hummel“ sportiniais aprangų komplektais.
Varžybų metu išrinktos ir pajėgiausios futbolininkės. Geriausia puolėja tapo Agnetė Kuprytė (Gargždai), gynėja – Alina Špakovskaja (Vilnius), o sauge – prienietė Ugnė Jakinevičiūtė.

Marijus Makštutis

fb_img_1476004293178

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close