Svečius pakvietė jauki „Skonių svetainė“

Birštono 170-ųjų metinių šventės išvakarėse pirmuosius lankytojus pasitiko birštoniečių Dulskių šeimos restoranas „Skonių svetainė“.

 

Birželio 9-osios vakarą prie „Skonių svetainės“ būriavosi į atidarymo ir pašventinimo iškilmes susirinkę svečiai.

Naujos maitinimo įstaigos atidaryme dalyvavo Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė, jos pavaduotojas Vytas Kederys, administracijos direktorius Valentinas Vincas Revuckas, kai kurių įstaigų vadovai, kolegos verslininkai, draugai ir bičiuliai.

Savivaldybės vadovė pasidžiaugė, kad Birštonas kiekvienais metais gražėja, kad atsiranda žmonių, kuriems rūpi, kaip geriau ir gražiau priimti svečius, kuo pamaloninti, kad jie norėtų ir vėl sugrįžti.

„Skonių svetainės“ simbolinę juostelę perkirpo Dalius Dulskas ir Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė. Restoraną pašventino Birštono dekanas mons. Jonas Dalinevičius.

Gražią ir darbščią Dulskių šeimą –Dalių ir Gražiną bei jų vaikus Edviną ir Brigitą sveikino visi susirinkusieji. Pagaliau jie įgyvendino svajonę – turėti savo restoraną. Dalius patvirtino, kad visada, imantis kokio rimto ir atsakingo darbo, iškyla daug klausimų, kankino ir abejonės. Be to, šiai svajonei įgyvendinti reikėjo nemažai investicijų, atsirado ir tam tikrų įsipareigojimų. Tačiau Dalius džiaugėsi, kad jį visada palaikė šeima. Be to, ir pats turi nemažai patirties, dirbo barmenu, dabar kartu su sūnumi maloniai svečius priima nedidelėje arbatinėje „Mažoji Italija“ prie autobusų stoties.

Dabar jau viskas praeityje, o ateityje laukia sunkus, bet mielas darbas, nuoširdus bendravimas su klientais, kad jie norėtų čia apsilankyti dažniau.

Susirinkusieji džiaugėsi, kad kurorte atsirado jauki ir miela vieta, kur bus galima pasėdėti laisvalaikiu, išgerti kavos ir suvalgyti pyragaitį, papietauti, paskanauti įvairiausių patiekalų, kurių meniu sudarė garsusis virtuvės šefas Robertas Ščesnavičius. Kaip sakė virtuvės šefas, čia nebus siūloma kurios nors vienos šalies patiekalų, čia lankytojai galės susipažinti ne tik su daugelio Europos šalių, bet ir egzotiškų tolimų kraštų virtuvėmis. „Kaip tik todėl šis restoranėlis ir pavadintas „Skonių svetainė“, nes jame rasite įvairiausių skonių, įvairių nekasdieninių patiekalų. Linkiu šeimininkams sėkmės ir kad šis restoranėlis klestėtų“, – sakė Robertas.

Iš tiesų šis mažas ir jaukus restoranėlis žavi elegantiškumu, puikiu ir gerai nuteikiančiu interjeru, maloniai besišypsančiu ir pasiruošusiu tenkinti kliento pageidavimus personalu.

Kol visi apžiūrinėjo restorano vidų, kalbino šeimininkus ir vaišinosi skaniais užkandžiais ir saldumynais, lauke virtuvės šefas Robertas gamino ir pasakojo, kaip pagaminti tikrąją ispanišką paelją su jūros gėrybėmis, vištiena ir įvairiais kitais produktais.

Kad šis patiekalas labai skanus, gali patvirtinti visi svečiai, dalyvavę naujojo restoranėlio atidaryme. Na, o kad jis bus populiarus – nelieka abejonių. Jau šeštadienį, antrąją Birštono šventės dieną, į jį buvo sunku patekti…

 DSCF3445

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close