Nemuno krantinei suteiktas buvusio mero A. S. Zenkevičiaus vardas

Birželio 10 dieną Nemuno krantinei Birštone iškilmingai buvo suteiktas buvusio Birštono mero dr. A. S. Zenkevičiaus vardas, taip įprasminant ilgamečio vadovo nuveiktus reikšmingus darbus Birštono kurortui ir visai krašto bendruomenei.

Nors lijo lietus, tačiau norinčiųjų dalyvauti ceremonijoje ir pagerbti šio žymaus žmogaus atminimą netrūko. Iškilmėse dalyvavo dauguma Birštono savivaldybės tarybos narių, miestelio gyventojai, šeimos nariai ir artimieji. Į renginį atvyko LR ministras pirmininkas Algirdas Butkevičius, kai kurie Seimo nariai socialdemokratai.

Pirmiausia žodį tarė ir apie A. S. Zenkevičiaus nuopelnus kalbėjo Birštono kurorto merė Nijolė Dirginčienė, prisiminimais dalijosi bendrapartietis premjeras A. Butkevičius, o vėliau už parodytą dėmesį A. S. Zenkevičiui dėkojo jo žmona Joana.

Po informacinės lentos atidengimo nugriaudėjo salvės, į apniukusį dangų pakilo fejerverkai.

DSCF3469

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close