Žinių šventė „Kelionė į vasarą“

Šilavoto pagrindinėje mokykloje gegužės 12 dieną vyko rajono ketvirtos klasės mokinių Žinių šventė. Džiugu, jog į šventę susirinko gausus rajono ketvirtokų būrys su savo mokytojomis.

Susirinkusiems svečiams mūsų mokyklos ketvirtokai kartu su mokytojomis L. Astrauskaite ir L. Sarnickiene parengė sveikinimo programėlę. Sveikinimo žodžius šventės dalyviams skyrė ir mokyklos direktorė V. Radzevičienė, švietimo skyriaus vyriausioji specialistė D. Keblienė, švietimo centro metodininkė V. Aleškevičienė. Ir visi ketvirtokai išskubėjo į darbo grupes – keliauti į vasarą! Transporto priemonės buvo pačios įvairiausios – ir oro, ir sausumos, ir vandens. Keliaujant jomis kūrybai nuteikė atsivėrę gamtos vaizdai, drugelių plazdenimas, paukštelių čiulbėjimas. Visos kelionių nuotaikos atsispindėjo pagamintuose nuotaikinguose plakatuose. Tuo tarpu mokytojos lankėsi Šilavoto ,,Davatkyne“, kuriame susipažino su eksponatais, su šios vietos atsiradimo istorija. Labai tikimės, kad jos dar kartą sugrįš čia nebe vienos, o su savo mažaisiais mokinukais.

Apibendrinti šventės veiklų susirinkome visi draugėn. Smagu buvo mokytojoms stebėti saviškius, drąsiai reiškiančius mintis, vasaros svajones. Šventės pabaigoje mokiniai ir mokytojos gavo ,,Darbštuoliukų“ būrelio (mokyt. R. Petkevičienė) paruoštas dovanėles, Prienų švietimo centro ir Prienų r. savivaldybės administracijos švietimo skyriaus padėkas.

Dėkojame visoms rajono mokykloms už aktyvų dalyvavimą šventėje. Tikimės, kad patirti įspūdžiai padės smagiai užbaigti mokslo metus.

 

Pradinių klasių mokytoja metodininkė L. Astrauskaitė

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close