Birštono „Olimpas“ laimėjo prieš „Remza & Irmco”

Sausio 20 dieną, sekmadienį, krepšinio gerbėjai susirinko į Birštono gimnazijos sporto salę, kur vyko KKL „C“ lygos Didžiosios taurės rungtynės. Sėkmė lydėjo aikštės šeimininkus, vis pergales skinančią Birštono SC komandą „Olimpas“, kuri įveikė savo priešininkus iš Kauno „Remza & Irmco” rezultatu 91:84.

 

Kaip ir ankstesnėse varžybose, „Olimpo“ lyderiai nesikeičia: rezultatyviausiai komandoje žaidė Osvaladas Brazdžionis ir Mindaugas Knyšius, pelnę po 21 tašką. Mangirdas Knyšius ir Martynas Drazdauskas surinko po 11 taškų.

Po šių rungtynių SC „Olimpas“ užima pirmąją vietą Didžiosios taurės „J“ pogrupyje. Jų sąskaitoje 3 pergalės iš 3 žaistų rungtynių.

Kitas rungtynes birštoniečiai žais Kaune. Sausio 23 d. susikaus su „Sporto Manija-FSM Apskaita”.

 

Informaciją parengė S. Asipavičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close